KOLGRILL KAMADO M MUSTANG

Svart, keramisk grill, sidobord
ART.NR: 6461456
Mustang Kamado M Kolgrill är en keramisk och hållbar kolgrill för krävande förhållanden. Detta är mer än bara en grill, det är en grill, rök och ugn.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

KOLGRILL KAMADO M MUSTANG

Mustang Kamado M är en keramisk Kamado 18″ kolgrill som är perfekt för grillning på låg värme under en lång tid.

Grillen har ett temperaturområde på 82–399 °C. Grillgallret är av SS304 rostfritt stål och har en grillyta på 38 cm i diameter. Kolgaller i gjutjärn. Tillverkad i ny keramisk Mullite-lera som tål värme upp till 1000 °C. Utrustad med en termometer, keramisk värmefördelningsplåt med tre ben och en eldgaffel för askborttagning. Grillen har en modern övre ventil av gjutjärn för en väldigt exakt dragreglering samt en nedre ventil med ett skyddsnät som syresätter grillkolen. Vagnen är pulvermålad och har två små hjul och två små låsbara hjul. På sidorna finns två hopfällbara/ löstagbara sidobord i bambu.


Grillöverdrag till Mustang Kamado M säljs separat.

Läs mer
Varumärke Mustang
Leverantörens artikelnummer 325385
Garantitid 2 år

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett av de största sommarnöjena i Sverige är nog grillningen och då behövs en rejäl grill. En egenhändigt murad grill passar perfekt som ett mindre sommarprojekt och blir garanterat ett samtalsämne på nästa grillfest. Genom att mura den själv kan du skapa precis den grill du själv villhöver, bara fantasin och möjligen fysikens lagar sätter gränserna för hur bra det kan bli.