Kristallmosaik Red Checkers Nordic kakel

ART.NR: 6753879
Kristallmosaik Red Checkers är en kristallmosaik i tre färger; röd, svart och vit, en klassisk färgkombination.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kristallmosaik Red Checkers Nordic kakel

Kristallmosaik Red Checkers är en kristallmosaik i tre färger; röd, svart och vit, en klassisk färgkombination. Kristallen ger en levande, dynamiskt känsla och ett fräscht och modernt intryck. Kan användas i både kök och badrum både på väggar och golv. Varje mosaik mäter 23x23 mm och sitter på ett PVC-nät som mäter 300x300 mm. Red Checkers passar utmärkt att använda till fondvägg och kan även användas utomhus då den är frosttålig.

Läs mer
Varumärke Nordic kakel
Leverantörens artikelnummer tilesrus0005

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.