Laminatgolv Ek Canyon Premium 1-stav

8mm, AC4/32, click, 2,06m2/pkt
Artikelnummer: 65110
Vikt: 15.3
Ek Canyon Premium är ett laminatgolv i top-kvalitet med en rustik känsla. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
10-15 vardagar
159 00 kr /st
st
= 2,06 m2
Laminatgolv Ek Canyon Premium 1-stav
Ek Canyon 1-stav är ett laminatgolv i top-kvalitet. Golvet har en rustik stil med en matt yta som återspeglar känslan av ett äkta trägolv under dina fötter. Laminatgolvet har något smalare format än traditionella laminatgolv och den allsidiga avfasningen ökar även utseendet av äkta golvbrädor. Canyon är ett högkvalitativt golv med 15 års garanti.

Golvplattornas mått: 1286 x 160 x 8,0 mm

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis mindre butiker och restauranger. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabb golvläggning med Klick-system

Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Du kan lägga golvvärme under laminatgolvet, både elektrisk och vattenburen golvvärme fungerar. Golvvärme värmer inte bara upp kalla fötter utan kan även bidra till att sänka uppvärmningskostnaden på din bostad. Vid elburen golvvärme får inte temperaturen överstiga 27°C.
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Kvalitetsklass AC4/Klass 32
Nyans Halvmörk
Klicksystem Klick
Imitation Ek
Reflektionsförmåga 0.5
Varumärke Classen