Laminatgolv Ek Chiaro XXL

8x241x2174 mm, AC4/32, klickgolv Megaloc 2.0, 3,14 m2/pkt, vattentåligt
ART.NR: 651572
Laminatgolv Ek Chiaro XXL i ljus ek i extra stort format vilket underlättar läggningsarbetet och ger ett exklusivt, enhetligt uttryck. Högkvalitativt golv med AC4 klassning och 15 års garanti.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Laminatgolv Ek Chiaro XXL

OBS! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop.


Ek Chiaro XXL är ett ljust och fint laminatgolv i stort format med extra långa och breda brädor. Det stora formatet på brädorna gör att golvläggningen går snabbare och smidigare, vilket kan vara till fördel om du till exempel ska lägga golv i ett större rum. Det stora formatet ger även ett exklusivt och enhetligt uttryck till ditt rum. Ett högkvalitativt golv med en slitstark polerad finish och fasade kanter.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc 2.0

Laminatgolvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc 2.0. Med Megaloc 2.0 går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Vattenburen golvvärme kan läggas under golvet. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 32922
Varumärke Classen
Ladda ner dokument