Laminatgolv Lake Oak Beige 10mm

10x244x1845, 1,80 m2/pkt, AC5/33, klickgolv 5G, MyFloor Residence
Artikelnummer: 651776
Vikt: 16.22
Laminat Lake Oak Beige har en tjocklek på 10 mm.
Inte tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
249   kr /m2
st
Laminatgolv Lake Oak Beige 10mm
Laminat Lake Oak Beige har en tjocklek på 10 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Lake Oak Beige är ett ljust och elegant golv som passar perfekt till den skandinaviska och maritima interiörsstilen. Golvet skapar ett hemtrevligt och ljust rum med en rustik känsla. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Golvmönster 1-stav
Kvalitet AC5/Klass 33
Imitation Ek
Varumärke MyFloor