Laminatgolv Skiffer 8 mm

8x280x604 mm, 2,367 m2/pkt, AC4/32, vattenbeständig, laminatklinker, Megaloc 2.0
ART.NR: 13821
Laminatgolv Skiffer är ett slittåligt laminatgolv i klassisk, mörk klinkerimitation.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Laminatgolv Skiffer 8 mm

Laminatgolvet Skiffer från Classen är ett laminatgolv i sten-/klinkerimitation som genom sitt realistiska utseende enkelt förändrar karaktären och dynamiken i utrymmena det läggs i. Förutom att vara slittåligt är golvet även vattentåligt givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Vattentåligheten möjliggörs genom dess fogar som är belagda med ett modernt klicksystem som kallas för Megaloc 2.0.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Garanti

Golvet har 20 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag.

Obs! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil (art. 13820) kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop.
Läs mer
Varumärke Classen
Leverantörens artikelnummer 56015