Laminatgolv Vermont Oak White 10mm

UTGÅENDE, 10x193x1380, 1,598 m2/pkt, AC5/33, klickgolv 5G, MyFloor Chalet
Artikelnummer: 651752
Vikt: 18.54
Laminat Vermont Oak White har en tjocklek på 10 mm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
199   kr /m2
st
Laminatgolv Vermont Oak White 10mm
Laminat Vermont Oak White har en tjocklek på 10 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Vermont Oak White är ett modernt golv med polerad ek som passar perfekt till de moderna interiörerna. Golvet ger karaktär till varje rum med dess släta mattlinjer, silkeslena glans och präglade struktur. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Golvmönster 1-sauvainen
Kvalitet AC5/Klass 33
Varumärke MyFloor