Laminatgolv Visiogrande Marbella 8mm

8x160x1286, 2,058 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc
Artikelnummer: 651683
Vikt: 14.34
Laminatgolv Visiogrande Marbella 8mm är ett vackert mönstrat laminatgolv i snygg Marrakech-inspirerad tappning.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
199   kr /m2
st
Laminatgolv Visiogrande Marbella 8mm
Laminatgolv Visiogrande Marbella 8mm är ett vackert mönstrat laminatgolv i snygg Marrakech-inspirerad tappning. Golvet kommer från tyska golvtillverkaren Classens Visiogrande-kollektion som är känt för sina autentiska ytor och dekorer. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Varumärke Classen