Laminatgolv XXL Horizon 8mm

8x243x2175, 3,171 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc
Artikelnummer: 651695
Vikt: 23.04
Laminatgolv XXL Horizon 8mm är ett modernt laminatgolv i XXL-format, dvs. varje planka är 2175mm lång och 243mm bred, vilket förlänger rummet och ger en ljus träinspirerad utformning.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
169   kr /m2
st
Laminatgolv XXL Horizon 8mm
Laminatgolv XXL Horizon 8mm är ett modernt laminatgolv i XXL-format, dvs. varje planka är 2175mm lång och 243mm bred, vilket förlänger rummet och ger en ljus träinspirerad utformning. Golvet kommer från tyska golvtillverkaren Classen känd för sina autentiska ytor och moderna dekorer. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Klicksystem Megaloc
Golvmönster 1-sauvainen
Kvalitet AC4/Klass 32
Varumärke Classen