Vindstrappa ClickFIX 56 Dolle

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687193959
clickFIX® 56 är en av de mest populära vindstrapporna.
Läs mer
Hålmått:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vindstrappa ClickFIX 56 Dolle

clickFIX® 56 är en av de mest populära vindstrapporna. Med en solid isolering (50 mm expanderad polystyren) uppnår du ett mycket lågt u-värde på 0,64 W/m2*K. Den patenterade ClickFix® tekniken gör trappan enkel och snabb att installera.

Serie av lofttrappor med patenterad clickFIX® teknik
DOLLE clickFIX är marknadens överlägset mest unika serie av vindstrappor. Den patenterade clickFIX® -tekniken ger fantastiskt isoleringsvärde och är utformad för enkel installation. DOLLE clickFIX vindstrappa har ett testat U-värde på 0,64 W/m2*K. Det finns tätningslist mellan karm och lucka som garanterar lufttäthet enligt EN 12207 normen. Klickmontering kan göras utan användning av specialverktyg. Vindtrappan kan monteras av en person eftersom vindstrappan väger cirka 25% mindre än traditionella vindstrappor. Isoleringen och konstruktionen med kantfri lucka är marknadens bästa och förhindrar värmeförlust, vilket garanterar ger god energibesparing på värmeräkningen, jämfört med traditionella vindstrappor.

Vindstrappa med hög isolering
Det låga U-värdet är särskilt anmärkningsvärt, eftersom alla produkter är testade som en byggnadsdel likt dörrar och fönster. U-värde är vanligtvis indikationer som ges som ett beräknat värde för mitten av luckan, vilket resulterar i en mycket vilseledande dokumentation för energiberäkningar. DOLLE testar hela vindstrappans konstruktion vilket ger ett rättfärdigat resultat.

Förläng vindstrappan med en förlängningsfog *
Trappan passar en takhöjd på 279 cm , men en förlängningsfog kan köpas till vindstrappan. Det möjliggör en extra takhöjd upp till 323,4 cm - max. 14 steg. Förlängningsfogen är 47,2 cm lång och har samma bredd som stegen på 38,8 cm. * Gäller endast storlekarna 115 x 55 cm och 120 x 70 cm - 101 x 55 cm kan inte förlängas.

Robust vindstrappa med hög stegkomfort
De extra starka stegen har en balk på 8,3 cm och 6,9 cm halkfria boksteg, vilket ger ett bra bekvämt mönster. Den tredelade stegen har 12 steg och en stegbredd på 35,8 cm. Stegen är färdigmonterad med grå plastfötter för att skydda golvet. Vindstrappans totala styrka har testats enligt EN 14975 som har max. användarvikt på 150 kg, men är testad upp till 265 kg. U-värde beräknat: 0,62 W/m2K. Beräknat och uppfyller EN 6946. Testat U-värde 0,64 och godkänt av miljö SundaHus. Produkten är listad i husproduktportalen och kan användas i Svanenmärkta byggnader.


Loftstegar i högsta kvalitet
Skandinavisk design och hantverkskunnande kombineras med traditionella material och ledande teknik för att leverera toppmoderna, energieffektiva loftstegar. Våra loftstegar tillverkas i Danmark, och nästan allt vårt virke köps från förnybara källor som FSC®-certifierade skogar.

Fokus på enkel installation av loftstegar
ClickFIX® loftstegar består av tre separata komponenter: ram, trappa och loftlucka, som monteras med ett patenterat klicksystem, där ingen av komponenterna väger mer än 11 kg. Både återförsäljare och hemmafixare kommer att upptäcka att clickFIX® loftstegar är mycket enklare och snabbare att installera än andra stegar - även på egen hand.

Den bästa isoleringen på marknaden
Minska värmeförlusten med upp till 86% med en DOLLE clickFIX® loftstege. DOLLE clickFIX® vindstrappor uppfyller de höga energikraven på dagens bostadsmarknad. De minskar värmeförlusterna med upp till 86% jämfört med oisolerade loftstegar. Köldbryggor minimeras eftersom luckan uteslutande består av ett högisolerande material och inte av en träkonstruktion. Våra energieffektiva clickFIX® loftstegar har marknadens bästa isoleringsvärde och erbjuder dessutom en teknik som gör installationen enkel. Medan clickFIX® loftstegar oftast används inomhus, används de brandklassade loftstegarna i rum med särskilda lagkrav, t.ex. garage.

Testade taktrappor från DOLLE med certifikat
På DOLLE testar vi alltid ett u-värde på hela byggnadsdelen och nöjer oss därför inte med ett beräknat värde. Ett beräknat värde är bara en uppskattning, till skillnad från ett testat värde. Dessutom testar vi inte bara en punkt, utan hela produkten, och ger därför den mest realistiska inblicken i isoleringsförmågan och värmeförlusten.

clickFIX® - enkel installation och marknadens bästa isolering
Med vår patenterade klickteknik kan du enkelt klicka fast stegen på ramen och spara tid! Montera din loftlucka med stege i 2 steg - fäst ramen och klicka fast stegen på ramen. Ramen är redo att sättas upp och stegen är monterad - redo att klickas på - enkelt, eller hur?

Loftstegar av hög kvalitet från DOLLE
Med fokus på hög kvalitet och funktionalitet har DOLLE skapat ett sortiment som uppfyller behoven i ditt hem. Vi erbjuder ett brett sortiment av loftstegar, specialiserade loftstegar och brandklassade loftstegar i olika modeller och storlekar. Välj en dansktillverkad loftstege från DOLLE, som garanterar kvalitet och komfort. Med DOLLEs kvalitetsstegar fokuserar vi på hög kvalitet och funktionalitet, så att du får tillgång till det extra utrymme du behöver.

Innovation
Vi utökar ständigt vårt produktsortiment och arbetar med tekniska förbättringar och innovationer. DOLLE var till exempel en pionjär när det gällde att utveckla värmeisolerande och vindtäta monteringslösningar för vindstrappor. Den säkra vägen till toppen är vårt motto, eftersom säkerheten för användarna är ett fokusområde för oss. Alla trappor tillverkas i enlighet med EN 14975.

Utnyttja utrymmet i ditt hem med en loftstege
Det finns många outnyttjade kvadratmeter på vinden. Om utrymmet är begränsat är vår clickFIX© 36 miniserie perfekt utformad för att passa mellan takbjälkar och där utrymmet annars är begränsat.

Läs mer
Varumärke Dolle