MARKRÄNNA BASE C250 100X150

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6111778
Avvattningsränna som fungerar som dränering runt tex hus eller på terrasser.
Läs mer
Modell:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MARKRÄNNA BASE C250 100X150

Med hänsyn till deras låga vikt, stora hållfasthet, höga motståndskraft mot kemiska ämnen och integrerade skyddande kantprofiler i galvaniserat eller rostfritt stål är avvattningsrännorna av polymerbetong i BASE-sortimentet en perfekt lösning för dränering av ytvatten i områden med medelstor trafik såsom bilparkering, shoppinggator, trottoarer och gångvägar mm.

Det breda utbudet av infällda galler gör att Stora-BASE-rännor kan användas för diverse användningsområden. De är lämpliga för belastningar upp till belastningsklass D400 (40ton). Rännornas och de tillhörande gallrens kvalitet överensstämmer med krav i standarden PN-EN 1433, vilket har bekräftats av KIWA-laboratoriet.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer SB10151352

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Alla bebyggda tomter behöver någon form av markavlopp för att hantera avlopp, dagvatten eller dräneringar. Alla användningsområden använder orange markavloppsrör och rördelar för transport av vattnet. Dessa rör och rördelar kan ansluta mot gråa rör som används inomhus och svarta delar som används till dränering. Markavlopp är lätt att lägga men tänk på att vara noga med lutningen!
  • Att dränera runt huset är viktigt för husets livslängd och för att undvika dålig lukt eller mögel. Dräneringen leder bort vatten som trycker på huset underifrån eller från sidan mot husgrunden, under mark. Husgrunden kan påverkas av både grundvatten och regnvatten. Hus byggda före 1980 har ofta en ganska dålig dränering och det är bra att se över funktionen. Både hus med källare och hus byggda med platta på mark måste ha en fungerande dränering.
  • Ditt hus ska må bra och din trädgård ska frodas, eller hur? Då behöver du veta hur du leder bort vatten. Både vatten i form av nederbörd, om den kommer via marken från intilliggande ytor i närheten eller stannar kvar på din tomt.