MICROFIBERMOPP DJUPRENGÖRING BONA

1 liter
ART.NR: 6111176
Bona Mikrofibermopp för Djuprengöring med PowerLoop® teknologi löser upp och transporterar bort kraftig uppbyggnad av smuts. För bästa resultat, använd med Bona OxyPower Djuprengöringsmedel.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MICROFIBERMOPP DJUPRENGÖRING BONA

Bona Mikrofibermopp för Djuprengöring med patenterad PowerLoop® teknologi löser upp och avlägsnar den allra tuffaste uppbyggnaden av smuts. Utrustad med dubbla rengöringszoner för att effektivt lösa upp och ta bort smuts och fett. De mörkblå yttre fibrerna löser upp fett och smuts, de ljusblå inre fibrerna fångar upp och transporterar bort smutsen.

Egenskaper

•Patenterad PowerLoop® teknologi som ger extra skrubbande effekt på intorkad smuts
•Patenterad design med dubbla rengöringszoner för bättre rengöring
•Hållbar design – kan återanvändas och tvättas i maskin upp till 500 gånger
•Avlägsnar 99% av bakterierna
Läs mer
Varumärke Bona
Leverantörens artikelnummer CA101059

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.