Mikrofibermopp Ultra Max System Vileda

ART.NR: 408549
UltraMax mikrofibermopp tar bort svår smuts bekvämt och enkelt. Fungerar att använda på alla typer av hårda golv och mikrofiberdynan städar effektivt bort fläckar även utan rengöringsmedel.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Mikrofibermopp Ultra Max System Vileda

UltraMax mikrofibermopp tar bort svår smuts bekvämt och enkelt. Fungerar att använda på alla typer av hårda golv och mikrofiberdynan städar effektivt bort fläckar även utan rengöringsmedel. Hink och urvridare finns att köpa till som tillbehör. Den tvättbara moppdynan går enkelt att byta ut.
Läs mer
Varumärke Vileda
Leverantörens artikelnummer 155741

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.