MOSAIK GOYA 5X5

Svart, 1 m2/pkt
ART.NR: 6335148
Goya Polished är en ljus porslinsmosaik i storleken 5x5 cm. Mosaiken är högblank och glaserad med ett gråspräckligt färgspel som efterliknar den världsberömda Carrara marmorn.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

MOSAIK GOYA 5X5

Goya Polished är en ljus porslinsmosaik i storleken 5x5 cm. Mosaiken är högblank och glaserad med ett gråspräckligt färgspel som efterliknar den världsberömda Carrara marmorn. Porslinsmosaiken ger ett exklusivt intryck och passar perfekt till badrummet eller köksväggen.

Rektifierat kakel/mosaik

Ett rektifierat kakel/mosaik kan även kallas för laserskuret kakel och innebär att kaklet är mer måttexakt än vad vanliga kakelplattor är. Rektifierade kakelplattor som denna kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Porslinskakel/mosaik

Porslinskakel och porslinsmosaik bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har porslinsplattor som denna många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Polerad och slät yta i marmor look
•Mosaikruter (5x5 cm) på platta (30x30 cm)
•Porslin
•Glaserad
•Vattenabsorption <0,5%

Användningsområde:
•Mosaik för inomhus- och utomhusbruk
•Mosaik för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 102040391