MOSAIK MOON ONYX 5X5

ART.NR: 6335151
Moon Onyx är en traditionell Porcellanato-mosaik i storlek 5x5 cm. Mosaikplattan har en slät, men samtidigt glaserad och polerad yta med ett vackert färgspel i gråspräckliga färger.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MOSAIK MOON ONYX 5X5

Moon Onyx är en traditionell Porcellanato-mosaik i storlek 5x5 cm. Mosaikplattan har en slät, men samtidigt glaserad och polerad yta med ett vackert färgspel i gråspräckliga färger. Mosaiken ger ett exklusivt intryck och passar perfekt till badrummet eller köksväggen.
Kombinera gärna med Moon Onyx kakelplatta i storlek 60x60 och 60x120 cm.

Rektifierat kakel/mosaik

Ett rektifierat kakel/mosaik kan även kallas för laserskuret kakel och innebär att kaklet är mer måttexakt än vad vanliga kakelplattor är. Rektifierade kakelplattor som denna kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har plattor av denna typ många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Polerad och slät yta
•Mosaikrutor (5x5 cm) på platta (30x30 cm)
•Gres Porcellanato/granitkeramik
•Glaserad
•Vattenabsorption
Användningsområde:
•Mosaik för inomhus- och utomhusbruk
•Mosaik för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 102040399

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.