Naturgödsel

40 L
Artikelnummer: 151208
Vikt: 17
Naturgödsel som förvandlar din jord till en rik buffé. Köp 4 för 119 kr. Blanda fritt mellan 151208, 151200, 151211 och 151216. Enbart i butik.
Välj butik för att se lagerstatus
Skickas inom
2-5 vardagar
Hämta i butik
Från
34 95 kr /st
st
Naturgödsel
Alla växter behöver näring. Genom att tillsätta denna gödsel förvandlar du jorden till en rik buffé. Blommor, buskar och träd ska vara friska och härdiga, ge en god skörd men inte växa alltför frodigt. Det här gödselmedlet gynnar blombildning, skördekvalitet, härdighet och ger en frisk grönska.

Naturgödsel kommer från växt- och djurriket och måste till stor del omsättas av markens mikroliv innan växterna kan ta upp näringen. Det gör att naturgödsel är långsamverkande men också att den har en positiv inverkan på jordens struktur. Du behöver inte gödsla mer än 1–2 ggr per säsong. Naturgödsel är välbalanserat och innehåller alla näringsämnen som växterna behöver. Gödseln går utmärkt att använda även till andra trädgårdsväxter som behöver en allsidig gödsling, men där du vill hålla igen lite på tillväxten. Det går att kombinera denna naturgödsel med annan gödsel.
Snabba fakta
Varumärke Liv