NORMCENTRAL 2 RADIG MALMBERGS

Vit, 12x10A + 3x16A
ART.NR: 6333981
Malmbergs kompletta normsäkringscentral är utförd enligt gällande normer. Huvudbrytare, normsäkringar och jordfelsbrytare är elektriskt anslutna med RK 6 mm² samt 3-polig samlingsskena 10 mm². Monterad med 1-poliga säkringar C-typ och 4-polig jordfelsbrytare 30mA Typ A.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

NORMCENTRAL 2 RADIG MALMBERGS

Malmbergs kompletta normsäkringscentral är utförd enligt gällande

normer. Huvudbrytare, normsäkringar och jordfelsbrytare är elektriskt anslutna med RK 6 mm² samt 3-polig samlingsskena 10 mm². Monterad med 1-poliga säkringar C-typ och 4-polig jordfelsbrytare 30mA Typ A.

Läs mer
Varumärke Malmbergs
Leverantörens artikelnummer 2291597

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Hjärtat i hemmets elsystem är elcentralen, som tillhör de delar där du som lekman inte får göra några förändringar, trots att du ansvarar för både säkerheten och funktionen i hemmet. Därför kan det vara bra med lite elektrisk allmänbildning som gör att du kan underhålla centralen och lättare avgöra när det är dags att kalla in en behörig installatör.
  • Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller utför en större renovering är besluten kring hur ditt elsystem en central fråga – det elcentralen som är hjärtat i systemet. Även om du inte själv får koppla in den så finns det många förberedelser du kan göra. Fundera också vilka behov du har och se till att du har marginal för framtiden om nya behov skulle uppstå.