Normcentral 3x12 Malmbergs

Vit, 3x12 Moduler
ART.NR: 643208
Malmbergs kompletta normcentraler (även kallat elcentral) monterade i halogenfria kapslingar och utförda enligt gällande normer.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Normcentral 3x12 Malmbergs

Malmbergs kompletta normcentraler (även kallat elcentral) monterade i halogenfria kapslingar och utförda enligt gällande normer. Huvudbrytare, dvärgbrytare samt jordfelsbrytare är elektriskt anslutna med RK 6 mm² samt 3-polig samlingsskena 10mm². Monterade med 1-poliga dvärgbrytarna av C-typ, 10kA och med 4-poliga jordfelsbrytare 30mA Typ A, 10kA. För komplettering av andra normapparater såsom kopplingsur, kontaktorer m.m. se Aurora-serien. Levereras komplett med vit dörr som kan kompletteras med transparent dörr och/eller nyckellås.

Specifikationer

- Antal 1-pol säkringar: 12 st 10A, 3 st 16A
- Antal moduler: 3x12
- Färg: Vit, RAL9003
- Isolationsmärkspänning Ui: 690V
- Kapslingsklass: IP40
- Märkdriftspänning: 400V
- Märkström: 63A
- Reservmodul: 14
- Yttermått (BxHxDj): 287x482x112 mm
Läs mer
Varumärke Malmbergs
Leverantörens artikelnummer 2291519

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Hjärtat i hemmets elsystem är elcentralen, som tillhör de delar där du som lekman inte får göra några förändringar, trots att du ansvarar för både säkerheten och funktionen i hemmet. Därför kan det vara bra med lite elektrisk allmänbildning som gör att du kan underhålla centralen och lättare avgöra när det är dags att kalla in en behörig installatör.
  • Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller utför en större renovering är besluten kring hur ditt elsystem en central fråga – det elcentralen som är hjärtat i systemet. Även om du inte själv får koppla in den så finns det många förberedelser du kan göra. Fundera också vilka behov du har och se till att du har marginal för framtiden om nya behov skulle uppstå.