Plantjord EKO 50L Wiksbo

50 liter
ART.NR: 158027
Plantjord EKO Wiksbo kan stoltsera med Testfaktas Kvalitetsmärkning "Verified Quality & Performance" som innebär att odlingsjorden håller en genomgående hög nivå och inte underpresterar i något delmoment. Plantjorden är tillåten att använda i ekologisk produktion.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Plantjord EKO 50L Wiksbo

Jordens uppbyggnad består av en ljus siktad harvtorv. Plantjorden har både en bra struktur samt vattenhållande och näringshållande förmåga. Plantjord är kalkad med en jordbrukskalk som ombesörjer att det finns långsiktig mikronäring.
Wiksbo har har valt att grundgödsla planteringsjorden med gödsel som gynnar blomning samt de ätbara produkterna. Planteringsjorden blir på så sätt en väldigt levande jord.

Plantjorden kan med fördel användas vid omplantering av perenner mm. Man bör dock beakta att jorden kan avge lukt om den används till krukväxter inomhus.

Plantjorden kan användas som jordförbättring i t.ex. grönsakslandet, mullfattiga jordar samt vid plantering av buskar, träd och perenner i rabatt. Vid användning i samband med plantering bör en extra gödsling.

Plantjorden är tillåten att använda i ekologisk produktion.

Plantjord EKO Wiksbo kan stoltsera med Testfaktas Kvalitetsmärkning "Verified Quality & Performance" som innebär att odlingsjorden håller en genomgående hög nivå och inte underpresterar i något delmoment.

Läs mer om testet här


Läs mer om Dekleration, Sammansättning, Tillsatser och Näringsinnehåll i bifogad pdf längre ner på sidan.
Läs mer
Varumärke Wiksbo
Leverantörens artikelnummer E10501