Redskap för snöskottning | ByggmaxRedskap för snöskottning | Byggmax

Skotta snö med stil

Här kan du läsa om våra bästa tips och redskap för att effektivt röja och skotta snö i vinter.

När vintern närmar sig kan det vara skönt att se över om man har alla redskap som kan behövas för att snabbt och enkelt kunna skotta och röja undan snö. Man vet aldrig hur mycket snö det kommer och när den väl är här brukar efterfrågan på snöredskap vara hög. Det är lika bra att ligga steget före och inhandla det som behövs i god tid.

I vårt sortiment hittar du många olika alternativ för en smidig snöskottning. Vare sig du behöver en snöslunga, snösläde eller snöskyffel så kan du hitta det i vårt sortiment. Vi har även bland annat issmältningsmedel eller snörrasskydd som kan vara bra komplement till redskap för snöskottning.

 

Redskap för snöskottning | ByggmaxRedskap för snöskottning | Byggmax
Snöslunga, snöskyffel eller snösläde? | ByggmaxSnöslunga, snöskyffel eller snösläde? | Byggmax

Snöslunga, snöskyffel eller snösläde?

Det är inte alltid lätt att välja redskap för att på ett smidigt sätt skotta och röja undan snö. För dig som bor i hus och har en stor tomt kan en snöslunga vara en klok investering, med snöslungan kan du effektivt och enkelt få bort snön från väg och garageuppfart. Vi har många olika snöslungor i vårt sortiment, i olika storlekar och kapacitet.

En snösläde är också ett bra alternativ men kräver lite mer kroppsarbete. Med snösläden kan du ta bort en större mängd snö och enkelt dra släden för att transportera snön till önskad plats. En snöskyffel är ett bra komplement även bästa alternativet för dig som bor i lägenhet eller endast har en mindre yta att skotta.

Övriga snöredskap