Sidovägg Feria

Vit
ART.NR: 6809341
Sidovägg till Feria terrasstak. Passar till Feria-modellerna med 295 cm djup. Med en Feria sidovägg är det möjligt att stänga ditt Feria terrasstak på sidan. Den är enkel och lätt att montera, och den starka sidoväggen av akryl värmer upp atmosfären på blåsiga dagar.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Sidovägg Feria

Sidovägg till Feria terrasstak. Passar till Feria-modellerna med 295 cm djup. Med en Feria sidovägg är det möjligt att stänga ditt Feria terrasstak på sidan. Den är enkel och lätt att montera, och den starka sidoväggen av akryl värmer upp atmosfären på blåsiga dagar.Från och med nu behöver du inte bekymra dig över glas som kan repas eller spricka, eller att stänga din öppna terrass med ogenomskinliga plattor som blockerar det naturliga ljuset. Palrams Feria terrasstak i kombination med dess unika, kristallklara, solida sidovägg ger dig bra skydd mot vind och värnar om ditt privatliv.

Unik tätningslösning

En av huvudproblemen med multiväggplattor är genomträngning av damm och fukt till de invändiga hålrummen. Detta fenomen blir tydligare när det rör sig om genomskinliga eller semitransparenta plattor.

Palrams nya kanttätningslösning är baserad på ett speciellt material med lång hållbarhet och UV-resistens. Materialet appliceras på så vis att plattans form inte påverkas, och därför kan man använda aluminiumkanter när det önskas. Detta material är testat för avflagning, hög temperatur, ökad påverkan av ultravioletta strålar och har varit utsatt för fukt (fuktighetsrum) i mer än en månad utan fuktgenomträngning.

Specfikationer

En unik gummitätning - förhindrar mögel, fukt och genomträngning av vatten.
Denna produkt passar till Palrams sortiment av terrasstak. Den enda modell den inte passar till är Feria terrasstak 4x4,25 m som har ett djup på 387 cm.
Feria sidoväggen kan användas på bägge sidor.
10 års garanti.
Sidoväggen har följande mått: B: 340 x D: 264 x H: 260-305 cm.
Vindresistens: 25 m/s
Vattentålig: 38 mm/t

Färg på profiler och glas

Profiler: Vit RAL 9016
Glas: Klar
Läs mer
Leverantörens artikelnummer S540-037