Byggskivor

Byggskivor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du högkvalitativa byggskivor för olika sorters projekt. I sortimentet finns bland annat spånskivor, board och olika skivor för golv.

 

Skivor för alla byggprojekt

På Byggmax hittar du byggskivor som passar alla dina byggprojekt och det till ett riktigt bra pris. Vi har bland annat osb-skivor som kan användas när man bygger väggar och tak. I sortimentet finns också MDF som med fördel används av hemmasnickaren samt spånskivor som passar bäst inomhus och där det inte finns risk för fukt. I fuktiga utrymmen kan du istället använda dig av en akrylskiva. Denna passar utmärkt i badrum och som vindskydd på uteplatsen. Om du har frågor kring vilken typ av skiva du ska använda till ditt bygge så hjälper vi dig gärna. Vi kan lova att rätt sorts skiva med all sannolikhet finns i vårt sortiment.

 

Användningsområden för byggskivor

För Byggskivor finns oändligt med användningsområden. Beroende på vilket material du väljer kan du använda dem till både golv, tak och väggar och dessutom många andra projekt. Vi har till exempel konstruktionsskivor som är anpassade till den nya standarden för våtrumsväggar. Med hjälp av dessa kan du vara säker på att du får ett bra väggunderlag i ditt badrum. Naturligtvis hittar du även allt annat som du behöver till badrumsrenoveringen hos hos, till exempel tejp och fog samt badrumsinredning. Många av våra skivor är också utmärkta att använda vid hobbyprojekt så som möbelsnickeri och inredning. Fråga oss om du har funderingar som rör vårt stora skivsortiment.

 

Köp byggskivor billigt hos Byggmax

Hos Byggmax finns byggskivor i många olika dimensioner och utföranden. Här hittar du rätt skiva för just ditt byggprojekt. Med vår hjälp lyckas du med byggdrömmen.

Läs mer

10 träffar

Sortera på
Plywood
Finns i flera storlekar
från 179  kr /st
Byggskiva Premium
Byggskiva Premium
från 94 95  kr /st
Akrylskiva 3mm
Finns i flera längder
från 169  kr /st
MDF-skiva 800x1200
Finns i flera storlekar
från 99 95  kr
Trossbottenskiva Fibercement
6x550x1200, oorganisk, fuktbeständig
från 109  kr /st
Spånskiva 800x1200
Finns i flera storlekar
från 99  kr /st
OSB-skiva 800x1200
Finns i flera storlekar
från 149  kr /st
Akrylskiva 5mm
Gop
Finns i flera storlekar
309  kr /st
MDF Hyllplan
Finns i flera storlekar
från 69 95  kr /st
Board 3x800x1220mm
Diameter per hål: 5mm, Avstånd mellan hål: 25mm
från 59 95  kr /st