MAXAD SM-VECKA I SKÖVDE

Svensk idrott välkomnar alla, både nybörjare och proffs – som vill idrotta och nå sina drömmar. Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs, oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Därför är vi nu stolt huvudpartner till SM-veckan.

Sveriges största folkfest

SM-veckan är ett av Sveriges största och årligen återkommande idrottsevenemang. Här hålls svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. I år hålls SM-veckan vinter i Skövde 31 januari- 5 februari.

Träffa Byggmax på Billingen och Arena Skövde

I Byggmax tält kan du delta i maxade aktiviteter och tävlingar med fina priser under hela SM-veckan. På programmet står spik- och kasttävlingar, frågesport och fototävling. Vi bjuder på varma drycker och en varm öppen eld. Per Eriksson, platschef för Byggmaxbutiken i Skövde, och hans team hälsar alla välkomna till Billingen 31/1 – 1/2 och Arena Skövde 2/2-5/2.

Upplev en mängd härliga sporter

Cykeltrail, danssport och längdskidor. Det är bara några exempel på idrotter du kan se under SM-veckan i Skövde. Läs om alla sporter här

Byggmax är huvudparter till SM-veckanByggmax är huvudparter till SM-veckan

Tre snabba med Per

Vi frågade Per Eriksson, Platschef för Byggmax butik i Skövde och han är taggad inför SM-veckan.

Hej Per! Vad ska bli roligast?
–Att vara på plats ute bland våra kunder i ett helt nytt syfte. Att vi får komma ut och möta våra kunder på plats här i Skövde känns toppen. Jag är så extremt laddad  och förväntansfull!

Utövar du själv någon vintersport?
–Ja, jag åker gärna slalom och ibland blir det en tur med längdskidorna.

Vilken vintersport under SM-veckan i Skövde ser du fram emot?
–Sprint, längdskidor och parallellslalom är de sporter som jag ser fram emot mest. Jag kommer försöka följa så många sporter jag hinner med under veckan. SM-veckan har ett härligt upplägg.

Intervju med Per inför SM-veckan | ByggmaxIntervju med Per inför SM-veckan | Byggmax

Köp biljetter hos Sanna

Kom förbi Sanna och Byggmax i Piteå och köp din egen SM-mössa - den fungerar som inträdesbiljett till alla sporter hela veckan. Följ gärna Byggmax Piteå på Instagram - här kan du följa alla våra förberedelser och hålla dig uppdaterad om allt som händer. 

SM-veckan sommar hålls i Linköping

Linköping är värd för SM-veckan sommar 28 juni – 3 juli. Nu är det klart vilka idrotter som är aktuella för SM-veckan sommar 2022 i Linköping. Speedway och ridsportsgrenen working equitation är några av de nya idrotterna som tillsammans med bland annat cricket, simning och bågskytte ska göra upp om medaljerna. Alla sporter SM-veckan Linköping

Intervju med Sanna inför SM-veckan | ByggmaxIntervju med Sanna inför SM-veckan | Byggmax