MAXAD SM-VECKA I PITEÅ

Svensk idrott välkomnar alla, både nybörjare och proffs – som vill idrotta och nå sina drömmar. Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs, oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Därför är vi nu stolt huvudpartner till SM-veckan.

Sveriges största folkfest

SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang. Här hålls svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. Syftet med SM-veckan är att öka intresset för idrottsrörelsen och dess olika grenar samt att öka SM-tävlingarnas status.

Träffa Byggmax på Lindbäckstadion 23-28 mars

I Byggmax tält kan du delta i maxade aktiviteter och tävlingar med fina priser under hela SM-veckan. Sanna Ceder, vår platschef och hennes team från Piteåbutiken, ser framemot att träffa dig – varmt välkommen!

Alla sporter från A-X i Piteå

Alpinrodel och X-trail är bara några sporter på programmet. I alpinrodel kan farterna vara uppåt 100 km i timmen, beroende på bansättning, underlag och åkarens skicklighet. Det gör Alpinrodel till en mycket spektakulär sport att se på! Läs mer här

Byggmax är huvudparter till SM-veckanByggmax är huvudparter till SM-veckan

Tre snabba med Sanna

Tre snabba med vår platschef
Vi frågade Sanna Ceder, platschef för Byggmax butik i Piteå, om hennes förväntningar på SM-veckan. 

Hej Sanna! Vad ska bli roligast?
–Att vara på plats ute bland våra kunder i ett helt nytt syfte. Att vi får komma ut och möta våra kunder på en annat plats än i butiken. Jag är så extremt laddad  och förväntansfull!

Utövar du själv någon vintersport?
–Om inte skoterkörning räknas så nej, inte helhjärtat. Jag försöker faktiskt peppa mig själv att börja åka längdskidor. Jag testade några gånger ifjol men det är inte bara bromsa när man kommit upp i fart insåg jag.. Det ser ju så härligt ut så det vill jag bli bättre på.

Vilken vintersport under SM-veckan i Piteå ser du fram emot?
–Stadioncross. Jag älskar friluftslivet och är gärna ute och kör skoter under mina lediga dagar på vinterhalvåret. 

Intervju med Sanna inför SM-veckan | ByggmaxIntervju med Sanna inför SM-veckan | Byggmax

Köp biljetter hos Sanna

Kom förbi Sanna och Byggmax i Piteå och köp din egen SM-mössa - den fungerar som inträdesbiljett till alla sporter hela veckan. Följ gärna Byggmax Piteå på Instagram - här kan du följa alla våra förberedelser och hålla dig uppdaterad om allt som händer. 

SM-veckan sommar hålls i Linköping

Linköping är värd för SM-veckan sommar 28 juni – 3 juli. Nu är det klart vilka idrotter som är aktuella för SM-veckan sommar 2022 i Linköping. Speedway och ridsportsgrenen working equitation är några av de nya idrotterna som tillsammans med bland annat cricket, simning och bågskytte ska göra upp om medaljerna. Alla sporter SM-veckan Linköping

Intervju med Sanna inför SM-veckan | ByggmaxIntervju med Sanna inför SM-veckan | Byggmax