Takpannor

Vi har för närvarande inga takpannor i vårt sortiment, men ta gärna en titt på alla våra tillbehör till tak. 


Ett tak som klarar tuffa förhållanden

Takpannor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med vanliga takpannor och nockpannor av bra kvalitet från Byggmax har du ett tak som kommer att hålla i flera decennier. Alla tak utsätts för slitage från väder och vind. Fukt kan innebära nedbrytning och mossbildning, vinden kan slita med sig enskilda pannor, vilket innebär läckage. På vintern måste taket klara stora vikter i samband med snöfall. Så fort taket skadats kan du få problem med bjälklaget under det. De flesta villaägare måste därför byta tak ett par gånger i livet. Har man takpannor så är det ett tungt arbete som tar en del tid i anspråk. Det är dock inte särskilt svårt, bara man har bra utrustning och tänker på säkerheten. Vi på Byggmax har prisvärda pannor av hög kvalitet och allt annat du behöver för att lägga ett tak som håller riktigt länge. 

 

Investera i ditt tak

Våra tegelröda takpannor har ett klassiskt utseende och passar på såväl nya som äldre hus. Du kan använda dem vid små projekt som uppförande av stugor och friggebodar men det är också ett utmärkt val när det gäller större bostadshus. Ett äldre tak som börjar få problem kan bli en konstant källa till till oro. Att lägga om taket friger energi och är mycket tillfredsställande. För alla som funderar på att sälja sin fastighet är en takomläggning en investering som brukar betala sig med råge eftersom många presumtiva köpare tittar på just tak med kritisk blick. Vi på Byggmax har stor erfarenhet av att hjälpa hemmafixare till rätta när det gäller tak och andra projekt. 

Köp billiga och bra takpannor från Byggmax

Takpannor, nockpannor och alla andra tillbehör för takomläggning som du kan tänkas behöva hittar du till riktigt bra pris på Byggmax.

69 artiklar

 1. Takpannerengöring
  5L
  Takpannerengöring
  Pris från
  189   kr /st
 2. Glidskydd
  För väggstege vid takfot. Passar alla takprofiler. Varmgalvade.
  Glidskydd
  Pris från
  129   kr /st
 3. Snörasskydd takpanna
  1,53m eller 2,33m
  Snörasskydd takpanna
  Pris från
  899   kr /st
 4. Butyltejp TJB
  Bredd 15mm, längd 60m
  Butyltejp TJB
  379   kr /st
 5. Expanderande tätningsband TJB
  Grå, längd 5m, bredd, 20mm, självexpanderande till 50mm
  Expanderande tätningsband TJB
  209   kr /st
 6. Takbrygga paket lertegel 1,2 bärläkt TJB
  1210x430x105 mm, tegelröd
  Takbrygga paket lertegel 1,2 bärläkt TJB
  1649   kr /st

69 artiklar