Underlagstak

Köp underlagstak från Byggmax till ett bra pris. Ska du lägga om taket? Då lär du behöva underlagstak för bästa resultat.

Vad är underlagstak?

Underlagstak används under yttertaket och är ett vattenavledande skikt. Underlagstaket leder ut kondens och drivvatten vilket hindrar fukt från att tränga sig in i konstruktionen. Därmed är underlagstak nödvändigt för att renovera taket eller lägga nytt tak. Det finns olika sorters underlagstak exempelvis underlagsduk/takduk, underlagspapp, underlagstäckning och många fler men alla har liknande funktion. Här på Byggmax kan du välja och vraka bland flera olika underlagstak och hitta rätt för just dig.

Välja rätt och lägga rätt

Vilken underlagsplast du ska använda kan vara svårt att veta då man behöver tänka på vad som passar med yttertaket samt vad man har för väderlek. Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss så kan vi ge dig råd och svar. De flesta underlagstak läggs på liknande sätt, exempelvis monteras takduken med pappspik och klammer. Skarvarna på takduken klistras ihop med asfaltsklister som du också kan hitta på Byggmax. Kolla även in vårt gör det själv-projekt Lägga tak och få instruktioner steg för steg.

Hitta billiga underlagstak på Byggmax

Köp ditt underlagstak billigt på Byggmax redan idag! Hos Byggmax finns undertaksplattor i flera olika utföranden. Vi finns till hands både i butik och på webben.

27 artiklar

 1. Underlagspapp 122
  YAM 2000, 10x0,7m
  Underlagspapp 122
  Pris från
  99 95 kr /st
 2. ÅNGBROMS EKO BISON
  50x1,50m
  ÅNGBROMS EKO BISON
  1519   kr /st
 3. Ångbroms Bison
  50x1,40m
  Ångbroms Bison
  1409   kr /st

27 artiklar