Stekhäll

Köp stekhäll på Byggmax. Inget smakar så gott som det man lagat utomhus! På Byggmax hittar du allt du behöver (förutom ingredienserna) till en riktigt bra måltid tillagad i det fria. Med en stekhäll från finska Muurikka kan du steka, koka eller woka precis det du är sugen på. Stekhällarna finns i flera olika storlekar och värms enkelt med en gasolbrännare eller över eld.

Detta bör du tänka på när du köper en stekhäll

När du köper en stekhäll är det viktigt att tänka på hur du vill använda din stekhäll. Den kan användas över öppen eld, ovanpå grillen eller värmas som ett stekbord med hjälp av en gasolbrännare. Ska du använda din stekhäll över öppen eld eller till grillen är det självklart viktigt att ta reda på om det råder brandrisk eller eldningsförbud. Ska du använda en gasolbrännare är det viktigt att kolla om stekhällen kommer med gasbrännare och gasolflaska eller om du eventuellt behöver köpa till det själv. Det är också bra att ha fler än en brännarring så att du kan justera värmen perfekt till din matlagning. Allt och lite till finns att handla här på Byggmax.

Rengör din stekhäll

Innan du börjar använda din stekhäll ska du först tvätta den med varmt vatten, hetta upp den och låta den torka. Fettbehandla därefter med exempelvis olja eller stekfett. Stryk med papper för att sprida ut fettet och skrapa bort bränt fett. Detta upprepas 3-4 gånger tills stekhällen mörknar och patineras. Därefter är din stekhäll färdig att användas. Efter matlagning kan du rengöra din stekhäll genom att skrapa bort matresterna. För att få med sig alla matrester kan man hälla i vatten och koka upp så kan man enkelt skrapa bort resterande matrester som fastnat. Därefter torkar du med papper och kan även smörja in med olja eller fett.

En stekhäll har många fördelar jämfört med att grilla. Den är energisnål, hettas upp snabbare och är lättare att rengöra, dessutom får du samma härliga utomhuskänsla när du lagar maten. Så vad väntar du på? Köp din stekhäll nu på Byggmax till ett bra pris.

Läs mer
Filtrera

60 träffar

Sortera på
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 2 189  kr
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 879  kr
Hörnells Outdoor
Finns i flera bredder
Från 359  kr
Muurikka
MUURIKA
10 445  kr
Muurikka
MUURIKA
13 509  kr
Muurikka
Grå
4 759  kr
Muurikka
495  kr
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 769  kr
Muurikka
Svart, 58cm stekhäll
6 229  kr
Muurikka
469  kr
Bon-Fire
Finns i flera utföranden
Från 487 50  kr
Grillsymbol
yttermått Ø72cm, stekyta Ø61cm, komplett med brännare, ben, slang och regulator
5 189  kr
Muurikka
Varmvalsat stål
5 609  kr
Hörnells Outdoor
Finns i flera kombinationer
Från 83 95  kr
Grillsymbol
Finns i flera storlekar
Från 1 059  kr
Muurikka
Grå
4 205  kr
Muurikka
Inklusive ben
1 269  kr
Grillsymbol
Vindskyddad, utomhus
1 689  kr
Bon-Fire
Finns i flera utföranden
Från 295 20  kr
Bon-Fire
3 st delbara ben, frostat svart, 90/175 cm
1 151 10  kr
Grillsymbol
yttermått Ø46cm, stekyta Ø38cm, komplett med brännare, ben, slang och regulator
2 409  kr
Grillsymbol
Rostfritt stål, Ø 72 cm
1 989  kr
Grillsymbol
Rostfritt stål
3 489  kr
Muurikka
479  kr