Stängsel

Köp Stängsel hos Byggmax. Söker du inhägnad till trädgården eller uteplatsen? Kanske har du några fruktträd och buskar som behöver skydd mot hungriga fåglar och rådjur. Eller möjligtvis några höns som behöver ett hem. Hos oss hittar du bland annat stängselnät och nätstaket i en mängd olika storlekar och utföranden för att matcha just dina behov.

Vi har flera olika typer av stängsel exempelvis villastängsel för att markera ut tomtgränsen, hundstängsel om du är ute efter att bygga en hundgård, viltstängsel för att hålla de vilda djuren borta från vägen samt klassiskt stängsel på rulle. Självklart har vi även stängsel i olika färger så att du fritt kan välja det som passar ditt projekt allra bäst.

Hur mycket nät behöver jag till mitt stängsel?

Hur mycket nät som behövs till stängslet är väldigt olika beroende på hur stort området är som du vill näta in eller sätta stängsel runt.

Hur bygger man ett stängsel?

Stängsel köper du oftast på rulle och därför är det bra att mäta ut området du tänkt sätta stängsel runt så att du köper tillräckligt med stängselnät. Sedan behöver du hörnstolpar som du kan fästa nätet i.  Slå ner stolparna i marken och spika sedan fast stängselnätet runt på alla sidor. Hos oss hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktygarbetsskyddspik och skruv för alla tänkbara behov.

Gör det själv

Ta dig an någon av våra gör det själv – projekt! Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Se våra gör det själv guider här.

102 artiklar

  1. Hönsnät 40 x 900 mm
    10 m galvaniserat
    Hönsnät 40 x 900 mm
    Pris från
    149   kr /st

102 artiklar