Trägolv Hybrid Tugela Oak Barlinek

ART.NR: 650853
Trägolv Hybrid Tugela Oak är ett vattentåligt hybridgolv från golvtillverkaren Barlinek. Golvet kommer med kompositkärna och stilren träfanéryta av ek.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trägolv Hybrid Tugela Oak Barlinek

Trägolv Hybrid Tugela Oak är den nya generationens hybridgolv från golvtillverkaren Barlinek. Hybridtermen grundar sig i golvets komposition som är unikt i sin utformning. Kärnan i golvet består av en mineralkomposit likt ett s.k. SPC-golv, medan ytan är av en träfanér belagd med en ultraresistent mattlack. Kompositionen gör golvet dels vattentätt, dels extremt slittåligt och väldigt motståndskraftigt mot smuts och beläggningar.

Tugela Oak kommer i en varm nyans som ger en naturlig men retro-aktig känsla i läggningsmiljöer. Golvet passar perfekt i öppnare miljöer med olika färgtoner på väggar och möblemang. De mikrofasade plankorna är borstade vilket förstärker intrycket av golvet som en naturlig del av rummet. Tugela Oak kan läggas flytande utan behov av trösklar eller lister. Golvet kommer med klicksystem som gör läggningen enkel och tidseffektiv.

Golvet mår bra av att läggas i utrymmen med stora ytor med rikligt ljusinsläpp, helst med speglar och konst i ackompanjemang. De mikrofasade plankorna är dessutom borstade vilket förstärker intrycket av golvet som en naturlig del av rummet. Tugela Oak kan läggas flytande utan behov av trösklar eller lister. Golvet kommer med klicksystem som gör läggningen enkel och tidseffektiv.

Garanti

För Tugela Oak gäller 30 års garanti för läggning i hemmamiljöer givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. För läggning i offentliga miljöer gäller 5 år.

Applicering av golvvärme under golvet rekommenderas inte.
Läs mer
Varumärke Barlinek
Leverantörens artikelnummer H2G-DBE1-LI5-XXR-I07190-N

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.