Rabattros

Rabattrosor är nog en av de mest älskade blommorna i trädgården på grund av deras vackra, doftande och färgglada blommor. Det är verkligen något romantiskt och härligt över blommande rosor och de passar perfekt för att förgylla en trädgård. Rabattrosor kan även användas på många olika sätt, de är perfekta som prydnadsbuskar eller som en del av en blomsterbädd. De kan också användas som snittblommor i buketter och arrangemang.

Plantera rosor i rabatt

Rabattrosor behöver planteras på en plats där de får tillräckligt med solljus och bra dränering. Jordkvaliteten är också viktig för deras tillväxt. Det är rekommenderat att plantera rabattrosor på hösten eller våren, och att använda gödsel och kompost för att ge extra näring.

Skötsel av rabattrosor

För att rabattrosor ska blomma på sitt bästa sätt behöver de bra skötsel. Det innebär att de behöver beskäras regelbundet för att stimulera tillväxt och blomning, vattnas regelbundet och gödslas för att säkerställa en frisk tillväxt. De behöver också skyddas mot sjukdomar och skadedjur.

Olika rosor till rabatten

Det finns många arter av rabattrosor att välja mellan. Varje sort har sina egna unika egenskaper och fördelar, så det är viktigt att välja en sort som passar din trädgård och dina behov. Kika i vårt sortiment för att hitta en rabattros som får glänsa i din trädgård.

Köp rabattros hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av rosor till rabatter som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken rabattros som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.