TVÄTTSTÄLLSBLANDARE OPTIMA 1714F ORAS

Krom, 6V
ART.NR: 6115847
Beröringsfri tvättställsblandare från Oras med temperaturvred. Blandarens höjd är endast 125 mm vilket möjliggör installation även vid trånga utrymmen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE OPTIMA 1714F ORAS

Beröringsfri tvättställsblandare från Oras med temperaturvred. Blandarens höjd är endast 125 mm vilket möjliggör installation även vid trånga utrymmen. Oras avancerade autofocus sensor säkerställer att ingen justering av blandaren är nödvändig vid installation.

Blandarens pilotventil reagerar med hjälp av impulsteknik vilket ger batteriet lång livslängd. Den beröringsfria funktionen i kombination med ett lågt flöde (5 l/min) ger en mycket låg vatten- och energiförbrukning.

•Max-temperaturbegränsning möjlig med bipackade delar.
•Batteridrift 6 V.
•Blandaren är utrustad med smutsfilter och backventiler.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 8347913
Varumärke Oras
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • När du ska installera tvättställsblandare i badrummet finns den populära engreppsblandaren samt den äldre tvågreppsblandaren att få i många olika utföranden och material. Allt från den klassiska med vred, till den beröringsfria blandaren med vattensparande funktioner och bluetooth. Alla blandare med flexibla anslutningar är lätta att installera och passar till de flesta badrum.