Utekök Horizont Jabo

Finns i flera färger
ART.NR: 6827618
Utekök i samma stil som Horizont skärmar. Träskyddsbehandlad gran, grundmålad och toppstrykt 2 gånger.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Utekök Horizont Jabo

Utekök i samma stil som Horizont skärmar. Träskyddsbehandlad gran, grundmålad och toppstrykt 2 gånger.
Storlek 220x162x67.
Rostfri bänkskiva 80 cm.

Läs mer
Leverantörens artikelnummer 4253

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Passa på och nyttja de fina sommardagarna maximalt genom flytta ut matlagningen i trädgården med ett utekök. På så sätt kan all mat till grillfesten tillredas tillsammans vid grillen och du kan lätt plocka dina färska örter direkt från odlingen. Följ vår guide nedan och anpassa efter dina förutsättningar, så är du bara ett litet byggprojekt från att bli kvarterets nya mästerkock.
  • Ett utekök kan göras hur stort och komplext som helst, eller litet och kompakt för enklare tillredning. Valet är ditt och hur du tänker dig att nyttja din nya matberedningsplats, men ofta räcker det med att ha någon yta för tillredning och gärna möjligheter till rinnande vatten.
  • Drömmer du om att laga mat ute och bjuda in vänner som Ernst men har ingen plats? Gör ett mobilt utekök som du enkelt kan dra fram och visa dina matlagningsskills. När alla är mätta och glada skjuts det lätt undan och snabbare än du kan säga aioli är din uteplats en dansbana eller ett soldäck. Här är gör-det-själv-guiden som visar hur du skapar ett kök på hjul.
  • Ett av de största sommarnöjena i Sverige är nog grillningen och då behövs en rejäl grill. En egenhändigt murad grill passar perfekt som ett mindre sommarprojekt och blir garanterat ett samtalsämne på nästa grillfest. Genom att mura den själv kan du skapa precis den grill du själv villhöver, bara fantasin och möjligen fysikens lagar sätter gränserna för hur bra det kan bli.