Kamintillbehör

I höst- och vintermörkret är det härligt att samlas framför en gnistrande brasa. Komplettera din kamin med smarta och snygga kamintillbehör från Byggmax! Samla upp veden i en snygg korg och skydda golvet från fula märken med en golvplåt i glas eller plåt. Kamintillbehör på Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Golvplåt, gnistskydd och kaminplåt på Byggmax

Det är viktigt att skydda golvet framför kaminen från gnistor och repor.  På Byggmax finns golvplåt till kamin tillverkad i plåt av hög kvalitet.  Det hållbara materialet gör att det går att lägga på de flesta golvunderlagen.

Bygg en vedkorg med några få enkla steg

Du kan välja att köpa en vedkorg eller vedhink men du kan också enkelt bygga ihop din egen vedkorg eller vedbärare att ställa bredvid din braskamin. En stilren svart vedbärare bygger du ihop med hjälp av trälim, reglar, träskruv, rundstav och planhyvlat virke. Helens maxade vedkorg snickrar du snabbt ihop själv och du kan måla den i en färg som passar ditt hem.

På Byggmax hittar du flera gör-det-själv projekt som hjälper dig att lyckas med dina drömprojekt hemma. Följ våra steg-för-steg guider och inköpslistor för att lyckas med både inomhus- och utomhusprojekt.

Vill du förvara mycket ved samtidigt så har vi även vedställ för utomhusbruk där massvis med ved får plats. Det största stället kan förvara ca 1,6 m3 kluven ved och kan expanderas från 1,72 m till 3,34 m.

Kamintillbehör på Byggmax

Handla alla dina kamintillbehör såsom golvplåt till kamin på Byggmax. Beställ dina varor direkt i vår e-handel eller kom in och besök oss i butik.

13 artiklar

13 artiklar