VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 2.0

ART.NR: 6442135
Värmeförflyttare och spridning av kyla
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

VÄRMEFLYTTARE AIRMOVE 2.0

Värmeförflyttare och spridning av kyla

Har du problem att få värmen från din braskamin eller värmepump jämnt fördelat i hela huset? Har du dålig luft och/eller alldeles för varma rum på övervåningen under sommarhalvåret? Airmove 2.0 är en genial lösning för ett bättre inomhusklimat i tvåplanshus, sommar som vinter!

Minska din uppvärmningskostnad och få en behagligare temperatur i huset

Värmeförflyttare med en unik och enkel lösning. De flesta andra värmeförflyttare försöker trycka upp den varma luften till övervåningen. Aimrove 2.0 gör precis tvärt om. Den trycker ner kall luft i det varma rummet där exemeplvis kaminen står. På så sätt stiger den varma luften upp genom trapphuset och skapar cirkulation i huset och värmen sprids till stora delar av huset.

En ekonomisk energibesparande lösning som gör att man tar tillvara på redan alstrad värme och cirkulerar det mellan våningsplanen och på så sätt skapar ett jämnare innomhusklimat, denna fläktlösning som fälls ner i golvet i ett hörn gör att man under rätt förutsättningar kan spara in rejält på sina uppvärmningskostnader.

VIKTIGT!

Airmove 2.0 monteras enbart i golvbjälklaget mellan våningsplanen.

Montage/Funktionskontroll: Använd regelsökare samt mätinstrument för el och vatten så ni kan klargöra att det inte sker montage i en regel eller att borrning sker i el eller vattenledning. Det är även av stor vikt att det är klargjort att det inte finns ett konstant undertryck i huset (t.ex. ett frånlufts aggregat) samt att montaget sker med längsta möjliga ”drag” längd. Ju längre från värmekällan som Airmove 2.0 placeras desto bättre spridning av värmen får man. För betongbjälklag krävs specialverktyg.

2 års garanti mot fabrikationsfel.

5 års garanti gäller om enheten är monterad av ackrediterad montör.

Läs mer
Varumärke Airmove
Leverantörens artikelnummer 84818100