Väggkrok Elzink Habo

Finns i flera modeller
ART.NR: 687251972
Organisera din trädgårdsutrustning med denna robusta redskapshållare av stål. Designad för enkel väggmontering, kan den hålla redskap, verktyg och tillbehör på ett överskådligt och lättillgängligt sätt.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggkrok Elzink Habo

Organisera din trädgårdsutrustning med denna robusta redskapshållare av stål. Designad för enkel väggmontering, kan den hålla redskap, verktyg och tillbehör på ett överskådligt och lättillgängligt sätt. Ge din trädgårdsbod eller garage den ordning och reda den förtjänar och håll dina verktyg i bästa skick.

  • Enkel väggmontering
  • Idealisk för upphängning av trädgårdsredskap och tillbehör


Mångsidiga Redskapshållare för Varje Förvaringsbehov
Vårt omfattande utbud av redskapshållare är designat för att möta de mest skiftande behoven, från den enklaste hushållsförvaringen till den mest krävande professionella användningen. Oavsett om du behöver hänga upp din cykel för att spara plats, organisera dina trädgårdsredskap, eller hålla dina verktyg inom räckhåll, har Habo den perfekta lösningen för dig. Våra produkter är inte bara funktionella, utan de är också tillverkade av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och pålitlig användning under många år.
  • Tillgodose alla typer av förvaringsbehov, från hem till professionell användning
  • Spara plats och organisera effektivt med enkla upphängningslösningar
  • Högkvalitativa material säkerställer hållbarhet och tillförlitlig användning över tid


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo