Fläktar

Fläktar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En ny, modern, ventilationsfläkt eller badrumsfläkt kan ha en förvånansvärt stor effekt på luftmiljön i hemmet. Vi har flera prisvärda kvalitetsmodeller att välja bland.


Andas bättre luft

Söker du en kanalfläkt eller en annan typ av fläkt för till exempel kök och badrum? Vi på Byggmax erbjuder ett riktigt stort sortiment inom denna viktiga produktkategori. Fläktar minskar partikeltätheten i luften du andas vilket även minskar risken för allergiska reaktioner och påverkan av pollen. Fuktig och syrefattig luft leds ut och frisk luft kommer in. I ett äldre hus med självdrag kan ett modernt ventilationssystem innebära att du kan isolera bättre och spara in på kostnaderna för uppvärmningen. En bra badrumsfläkt gör så att fuktigheten i badrummet minskar snabbt. Vi har även rör, frontkåpor och annat du kan tänkas behöva för att uppdatera ventilationen och därmed luftmiljön i ditt hem.


Många fördelar med en bra ventilationsfläkt

Med fungerande element och ett bra ventilationssystem med moderna fläktar går det att få bukt med och förebygga fuktproblem i såväl källare som våtutrymmen. Det här är insatser som kan innebära mycket stora besparingar på lång sikt och som dessutom kan förbättra lukt och inandningsluften inomhus. Det kan även bli lättare att städa eftersom damm och annat försvinner ut med hjälp av fläkten. Besök oss gärna i en butik om du behöver råd om vilket system som är bäst i ditt hus eller i din lägenhet. Vi kan även ge råd kring installationer, så att du kan montera produkterna på egen hand.


Fixa ventilationen med rätt fläkt från Byggmax

Bra fläktar är nödvändiga i de flesta hem. På Byggmax får du hjälp att välja rätt ventilationsfläkt och ventilationssystem samt de råd du behöver för kunna installera det på egen hand.

52 artiklar

 1. Kallrasskydd
  100mm, vit
  Kallrasskydd
  Pris från
  69 95 kr /st
 2. Badrumsfläkt
  100mm, vit
  Badrumsfläkt
  Pris från
  179   kr /st
 3. Badrumsfläkt
  Fukt- och timerstyrd 100 mm
  Badrumsfläkt
  Pris från
  399   kr /st

52 artiklar