Verktyg

Något som ofta skiljer fackmän från glada amatörer är kvaliteten på verktygen. Proffs vet att bra arbetsverktyg lönar sig i längden. Hos oss på Byggmax kan du köpa verktyg till riktigt bra priser som hjälper dig att utföra ett fackmannamässigt arbete.

 

Du jobbar bättre med bra verktyg

På Byggmax hittar du verktyg för alla vanliga arbetsmoment i hemmet. Bredda ditt register som hemmafixare och blir oberoende med hjälp av vettiga arbetsredskap för hantering av exempelvis virke. Vi har även utrustning som gör arbetet säkrare. God arbetsbelysning är mycket viktig och med ett par starka lampor kan du förlänga arbetsdagen om du jobbar utomhus. Bra verktyg ger dig även bättre precision i arbetet vilket gör att du klarar mer finlir än du annars skulle, samtidigt som du inte behöver vara lika orolig för olyckor. Satsa alltså på bra verktyg och maskiner från Byggmax!

 

På Byggmax har du råd med kvalitetsredskap

Många av våra verktyg är väldigt flexibla. Med flera av våra kapverktyg kan du exempelvis hantera olika material beroende på vilken klinga du väljer. Även när det gäller enkla handverktyg som en vanlig såg spelar kvaliteten stor roll för hur bra du kan arbeta och framförallt hur roligt du kommer att ha under tiden. Du behöver inte vara proffs för att märka skillnaden på en välbalanserad hammare och en sämre modell. Snarare är det så att just du som bygg- och renoveringsentusiast har har mest att vinna på att investera i kvalitet. En bra utskjutbar stege är ett smart komplementköp om du inte redan har en sådan.

 

Ordning och reda i verktygsskåpet

Har du ordning och reda i verktygsskåpet? Om man inte organiserar sina verktyg blir det lätt ganska rörigt och du måste ägna onödig tid åt att fundera på var du har det du just nu behöver. Låt allt ha sin bestämda plats. Smart verktygsupphängning är en billig och tidsbesparande investering som du inte kommer att ångra. Hur effektivt du kan arbeta beror också på hur du organiserat verktygen och det material du använder i varje arbetsmoment. Med bra verktygsbälten behöver du inte kliva ner från stegen för att du fått slut på spik, behöver en annan hammare eller ska växla mellan att t.ex. såga och mäta.

 

Byggmax kan verktyg och har bra priser

Vi har hjälpt många hemmafixare till rätta genom åren. Behöver du en billig uppsättning verktyg för just ditt drömprojekt? Fråga oss så ser vi till att du får vad du behöver. Många proffs har upptäckt att vi har bra produkter till rätt pris på Byggmax.

1526 artiklar

 1. Betongborr
  5, 8, 10 och 12 mm
  Betongborr
  Pris från
  0   kr /st
 2. Regnponcho
  One size
  Regnponcho
  Pris från
  19 95 kr /st
 3. Kapskiva sten
  115 mm, 125 mm och 178 mm.
  Kapskiva sten
  Pris från
  17 95 kr /st
 4. Presenning 3x5
  180 gram
  Presenning 3x5
  Pris från
  129   kr /st
 5. Karmnyckel
  Karmnyckel
  Pris från
  59 95 kr /st
 6. Sågklinga Cirkelsåg
  160x20x2,8 18T,
  Sågklinga Cirkelsåg
  Pris från
  99 95 kr /st
 7. Monteringstång Expander
  För expander
  Monteringstång Expander
  Pris från
  99 95 kr /st
 8. Buntband
  650st
  Buntband
  Pris från
  99   kr /st
 9. Häftpistol
  M10, klammer 4-8mm
  Häftpistol
  Pris från
  149   kr /st
 10. Surformhyvel Stanley
  Hobby
  Surformhyvel Stanley
  Pris från
  79 95 kr /st
 11. Geringslåda trä
  Sjöbergs
  Geringslåda trä
  Pris från
  199   kr /st
 12. Fönsterskrapa
  Click
  Fönsterskrapa
  Pris från
  49 95 kr /st
 13. Hörselskydd
  Optime I
  Hörselskydd
  Pris från
  149   kr /st

1526 artiklar