Reglar och träreglar

Reglar är ryggraden i de flesta konstruktioner. Hos Byggmax hittar du många olika reglar i olika dimensioner. Välj till exempel mellan tryckimpregnerade reglar och takreglar.

 

Reglar håller konstruktionen uppe

Oavsett om du ska sätta upp en vägg eller bygga en helt ny konstruktion finns det en regel som passar ändamålet hos oss på Byggmax. Vi har till exempel tryckimpregnerade reglar som passar utomhusbygget. Du hittar också trärena modeller i flera olika dimensioner samt varianter i metall. Många av reglarna i vårt utbud finns i smart kortlängd för att minska spill när du bygger. Om du undrar vilken typ du bör köpa till just ditt bygge så hjälper vi dig gärna. Det är viktigt att välja rätt eftersom olika sorter passar till olika typer av konstruktioner. För bärande väggar kan du behöva en variant och för en innervägg en annan.

 

Både för innervägg och bärande konstruktioner

Hos oss hittar du reglar av god kvalitet till ett bra pris. När man bygger något är det viktigt att använda sig av bra material så att konstruktionen håller länge. Detta lägger vi på Byggmax stor vikt vid. Visste du att det inte behöver vara så svårt att sätta upp en ny innervägg för att dela av ett rum? Hos oss hittar du både reglarna du behöver och skivmaterial för att täcka väggen. Kom ihåg att använda dig av isolering för att minska ljud. Om du ska bygga utomhus, till exempel en altan, använder du dig med fördel av en regel i tryckimpregnerat material. På så sätt minskar du risken för att markfukt och regn tränger in i ditt bygge.

 

Regla yttervägg - Vi visar hur

Ska du regla upp en yttervägg? Ta då hjälp av Byggmax guide regla yttervägg. Det i särklass vanligast materialet för stommen i svenska småhus är trä och då i form av träreglar som du kan köpa på Byggmax. I vår omfattande guide får du lära dig om allt från ytterväggens beståndsdelar, planering av isolering, att anpassa efter fönster och dörrar till hur du gör vid hörn.

 

Regla innervägg - Vi guidar dig

Behöver du regla upp en ny innervägg? Ta då hjälp av vår guide regla innervägg där vi visar två varianter av icke-bärande innervägg, som du enkelt kan bygga upp för att dela av ett rum till två. Vi ger dig våra bästa tips och påminner om viktiga detaljer. Lycka till!

Billiga reglar från Byggmax

Hos oss på Byggmax hittar du virke och reglar för de flesta olika konstruktioner. Med våra varor bygger du kostnadseffektivt och hållbart.

Läs mer
Filtrera

18 träffar

Sortera på
Planhyvlad, C14
Från 15 45  kr /m
Dimensionhyvlad gran/fura
Från 79 95  kr /m
C14 klass
Från 27 45  kr /m
C14 klass
Från 21 45  kr /m
-
Från 15 45  kr /m
4,8 m. C24 klass
Från 45 45  kr /m
C24 klass
Från 67 45  kr /m
C24 klass
Från 57 95  kr /m
C14 klass
Från 21 95  kr /m
C14 klass
Från 28 45  kr /m
C14 klass
Från 37 45  kr /m
C24 klass
Från 52 45  kr /m
Planhyvlad, C14
Från 15 95  kr /m
Dimensionhyvlad gran/fura
Från 52 45  kr /m
50mm
Från 9 85  kr /m
MoreWood
Tillverkat från återvunnit träspill
Från 41 95  kr /m
45x120
Från 41 95  kr /m
1200mm, för utsättning och markering
14 95  kr