Reglar och träreglar

Hos oss hittar du reglar i olika dimensioner som låter dig bygga stabilt och säkert.  Vi har allt du behöver, både online och i våra butiker.

 

Våga vägra öppen planlösning och skapa nya rum med en rejäl innervägg med hjälp av träreglar. Behöver du hjälp så kan du antingen ta hjälp av vår gör det själv guide eller varför inte ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt med hantverkartjänster. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

 

Här hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktyg, arbetsskydd, spik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av brädor och träplankor i olika dimensioner.

 

Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

 

Gör det själv

Så hur många reglar behövs egentligen? Det är väldigt olika beroende på hur stort ditt projekt är men vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Ta dig an någon av våra gör det själv – projekt! Se vår gör det själv guide här.

1 produkt

1 produkt