Virke

Virke från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Det spelar ingen roll om du ska bygga om den där lutande altanen eller om du vill ge jycken en ny koja. Här kan du få tag på rätta virket för ditt bygge. Är du osäker på vilket träslag som passar bäst är det bara att fråga oss. Vi är experter!

Byggmax har allt du behöver för hemmabygget
Så du har bestämt dig för att äntligen ta tag i det där byggprojektet. Bra! Hos Byggmax har vi allt du behöver för ditt byggprojekt. Hos oss kan du hitta rätt verktyg för ditt projekt. Vi har allt från enkelt sandpapper för att mjuka upp den nya fågelholken till cement och betong för gjutning. Hos oss hittar du virke, spik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av brädor och plankor i olika storlekar. Vi har rätt virke, så att säga. Det spelar ingen roll om du ska bygga ett nytt staket eller en lekstuga för ungarna. Vi har det du behöver.

Byggmax har rätt virke för ditt bygge
Det första man ska bestämma när man startar ett byggprojekt är hur slutresultatet ska se ut, man skapar en inre bild av det man vill åstadkomma. Sedan kommer de praktiska detaljerna. Något som kan vara värt att börja med är att avgöra vilken sorts virke man ska använda. Vi har timmer för alla behov. Om du ska snygga till interiören hemma, behöver du bra panelvirke. Någon annan gång kanske du behöver virke till staket eller virke till altan. Oberoende på vad du tänker hitta på i den där hemmaverkstaden, har vi det du behöver. Och är du osäker på vilket virke du ska använda, är det bara att fråga oss. Vi är experter på allt inom bygg.

Byggmax har virke från golv till tak
Det finns många som våndas inför att renovera hus. Sedan finns det de som trivs som fisken i vattnet när de får möjligheten att spotta sig i nävarna och göra om sitt hem. Hos Byggmax hittar du rätt virke för renoveringsprojektet. Du kanske är en person som gör det enkelt för dig och jobbar uppifrån och ner. Hos oss hittar du fint golvvirke för att få till den där parketten precis som du vill ha den. Sedan är det dags att bygga innervägg. För rätt panelvägg krävs rätt panelvirke. Hos Byggmax kan du hitta allt för ditt renoveringsprojekt till bra priser.

Byggmax har rätta virket för ditt renoveringsprojekt
Byggmax är av och för hemmafixaren. "Du kan själv", är vårt motto. Och kan du inte helt själv, kan vi hjälpa dig nå drömmen om att bygga om ditt eget hus, staket eller altan. Vårt virke är en billig första investering i ditt nya renoveringsprojekt.

  1. Kvartsstav
    12 mm, ek
    Kvartsstav
    Pris från
    19 95 kr /m
  2. Planhyvlad 21x43
    Furu
    Planhyvlad 21x43
    Pris från
    21 95 kr /m
  3. Foderkloss
    28x75x75 2st/frp
    Foderkloss
    Pris från
    149   kr /st
  4. Råspontlucka 540x3600
    Gran, 540x3600mm
    Råspontlucka 540x3600
    Pris från
    349   kr /st
  5. Limträ 56x225
    6m
    Limträ 56x225
    Pris från
    834   kr /st
  6. FYRKANTSRÖR STÅL 25X25X1,5/2M
    Gah Alberts
    FYRKANTSRÖR STÅL 25X25X1,5/2M
    Pris från
    119   kr /st
  7. Regel 95x95
    Dimensionhyvlad gran
    Regel 95x95
    Pris från
    84 95 kr /m
  8. Kvartsstav
    12 mm, Vit S0502-Y
    Kvartsstav
    Pris från
    14 95 kr /m
  9. Kvartsstav
    15 mm, Vit S0502-Y
    Kvartsstav
    Pris från
    17 95 kr /m
  10. Rundstav
    27 mm, furu
    Rundstav
    Pris från
    23 95 kr /m