Avlopp inomhus

Hos oss på Byggmax hittar du allt för avlopp inomhus till ett bra pris. Vi har tåliga rör för avrinning, grenrör, golvbrunnar och allt annat du behöver för snygga lösningar som inte läcker.

Avlopp handlar om stilren funktionalitet

När det gäller avlopp inomhus är det en hel del man behöver tänka på. Ofta finns det känsliga skikt under rören där man absolut inte vill ha något läckage. Vattenskador är något av det värsta man kan råka ut för som fastighetsägare. Det behöver dock inte betyda att du alltid måste ringa en rörmokare för att få ordning på avrinningen. Följer du bara de instruktioner som medföljer vid köpet av någon av våra produkter så klarar du mycket på egen hand. När det gäller badrum och andra inomhusmiljöer räcker det inte med ett säkert system. Det ska även se bra ut. En golvbrunn är ett exempel på en detalj som ofta hamnar i blickfånget.

Snygga och hygieniska lösningar

Våra lösningar för avlopp inomhus har alla förutsättningar att hålla mycket länge om de installeras på ett bra sätt. Hos oss på Byggmax kan du hitta en golvbrunn och andra produkter som på ett smidigt sätt kan integreras med till exempel klinkers i ett badrum. När det gäller rör som är synliga har vi stilrena och prisvärda kopparrör som ett trevligt alternativ. De är förkromade och mycket lätta att hålla rena från till exempel kalkavlagringar. Även om du inte drar rör på egen hand är det bra om du planerar arbetet och rörens placering så att du får det exakt som du vill ha det.

Köp avlopp för inomhusbruk från Byggmax

Avlopp inomhus handlar om både utseende och funktion. Vi har snygga, praktiska och prisvärda produkter som du ofta kan montera på egen hand.

 1. Golvbrunn Purus Oden
  150x75mm
  Golvbrunn Purus Oden
  Pris från
  299   kr /st
 2. Golvbrunn Purus Brage
  150X75MM
  Golvbrunn Purus Brage
  Pris från
  399   kr /st
 3. Vattenlås
  tvättställ, flexi
  Vattenlås
  Pris från
  125   kr /st
 4. Grenrör
  Inomhusavlopp
  Grenrör
  Pris från
  62 95 kr /st
 5. Förminskning inomhusavlopp
  110/75
  Förminskning inomhusavlopp
  Pris från
  34 95 kr /st
 6. Böj Inomhusavlopp
  50/90
  Böj Inomhusavlopp
  Pris från
  18 95 kr /st
 7. Rör ABS
  32mmx1mm vit
  Rör ABS
  Pris från
  38 95 kr /st