Avlopp inomhus

Hos oss på Byggmax hittar du allt för avlopp inomhus till ett bra pris. Vi har tåliga rör för avrinning, grenrör, golvbrunnar och allt annat du behöver för snygga lösningar som inte läcker.

Avlopp handlar om stilren funktionalitet

När det gäller avlopp inomhus är det en hel del man behöver tänka på. Ofta finns det känsliga skikt under rören där man absolut inte vill ha något läckage. Vattenskador är något av det värsta man kan råka ut för som fastighetsägare. Det behöver dock inte betyda att du alltid måste ringa en rörmokare för att få ordning på avrinningen. Följer du bara de instruktioner som medföljer vid köpet av någon av våra produkter så klarar du mycket på egen hand. När det gäller badrum och andra inomhusmiljöer räcker det inte med ett säkert system. Det ska även se bra ut. En golvbrunn är ett exempel på en detalj som ofta hamnar i blickfånget.

Snygga och hygieniska lösningar

Våra lösningar för avlopp inomhus har alla förutsättningar att hålla mycket länge om de installeras på ett bra sätt. Hos oss på Byggmax kan du hitta en golvbrunn och andra produkter som på ett smidigt sätt kan integreras med till exempel klinkers i ett badrum. När det gäller rör som är synliga har vi stilrena och prisvärda kopparrör som ett trevligt alternativ. De är förkromade och mycket lätta att hålla rena från till exempel kalkavlagringar. Även om du inte drar rör på egen hand är det bra om du planerar arbetet och rörens placering så att du får det exakt som du vill ha det.

Installera avlopp inomhus - Byggmax guidar

Ska du installera avlopp inomhus? Då finns det en hel del att tänka på. I våra omfattande guider om hur du frostsäkrar tillvatten och installera avlopp inomhus får du information från allt kring tillstånd, inköp och underhåll. 

Dra vattenrör - Allt du behöver veta

Att koppla in vatten i huset är kanske inget man går runt och tänker på var dag. Vi är vana vid att få kallt och varmt vatten från kranen när vi öppnar den. Men för att detta ska fungera så krävs det många meter med rördragningar i huset. Ta hjälp av vår omfattande guide dra vattenrör för att ta del av massor av viktig information och enkla steg för steg-guider. 

 

Köp avlopp för inomhusbruk från Byggmax

Avlopp inomhus handlar om både utseende och funktion. Vi har snygga, praktiska och prisvärda produkter som du ofta kan montera på egen hand.

Läs mer
Filtrera

215 träffar

Sortera på
Finns i flera längder
från 69 95  kr
Finns i flera längder
från 119  kr
Finns i flera storlekar
från 129  kr
Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.
från 385  kr
Finns i flera längder
från 59 95  kr
Finns i flera längder
Finns i flera utföranden
från 749  kr
Vit, R32x40mm, flexi
från 149  kr
Purus
150x75mm
från 299  kr
Finns i flera storlekar
från 39 95  kr
Packning 39x29x2 svart för 32mm koppl
från 21 95  kr
Finns i flera längder
Purus
Monteringsplatta för enkel installation av golvbrunn
från 229  kr
Töjbar
från 109  kr
Finns i flera storlekar
Används för tillvatten, Material PE 100 tryck 16 bars (PN16) Både under och ovan mark
från 199  kr
Finns i flera längder
Svart, 3000mm, utan muff
349  kr
Purus
150X75MM
från 399  kr
Vattenlås utan rör vitt 32x40mm abs
från 59 95  kr
15x1,0mmx5m
från 439  kr