Badkar

Här hittar du badkar för alla smaker så som hörnbadkar, badkar på fötter och badkar speciellt gjorda för att byggas in av varumärken som Ifö, Ido och Gustavsberg. Vi har både vita och svarta badkar i olika storlekar och design. Ett badkar bidrar till en härlig avslappning för kropp och själ.

 

Sittbadkar för det lilla badrummet

Vi har flera olika modeller och varumärken på badkar. Om du har begränsat med utrymme kan du ändå få plats för ett bad om du väljer ett litet badkar som kallas sittbadkar, det är så litet som 1050 mm x 650 mm. Bor du lite större får du säkert plats med ett badkar med duschvägg eller ett vackert hörnbadkar. Emaljerad stålplåt är det bästa och vanligaste materialet för badkar. Det gör att badkaret blir stabilt och dessutom lätt att rengöra. Det finns även badkar i plast om man önskar ett enkelt badkar som är lätt att flytta på.

 

Har du redan ett badkar och letar endast efter en badkarsfront eller söker du tillbehör till ditt badkar? Se vår kategori med badkarsfront eller badkarstillbehör.

 
Billiga badkar

På Byggmax hittar du billiga badkar som förändrar ditt badrum direkt och som passar de flesta badrum. Hitta ditt drömbadkar i vår e-handel. Handla direkt från dator, mobil eller Ipad. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Välj mellan flera olika modeller som badkar med dusch och fristående badkar.

 

Här hittar du badkar för alla smaker så som hörnbadkar, badkar på fötter och badkar speciellt gjorda för att byggas in av varumärken som Ifö, Ido och Gustavsberg. Vi har både vita och svarta badkar i olika storlekar och design. Badkar bidrar till en härlig avslappning för kropp och själ.


Vilket badkar ska man välja?

Vi har flera olika modeller och varumärken på badkar. Du kan exempelvis välja mellan ett badkar med duschvägg eller ett vackert hörnbadkar. Emaljerad stålplåt är det bästa och vanligaste materialet för badkar. Det gör att badkaret blir stabilt och dessutom lätt att rengöra. Det finns även badkar i plast om man önskar ett enkelt badkar som är lätt att flytta på.

Har du redan ett badkar och letar endast efter en badkarsfront eller söker du tillbehör till ditt badkar? Se vår kategori med badkarsfront eller badkarstillbehör.


Vart kan man köpa ett litet badkar?

Vi har olika storlekar på våra badkar så du ska hitta ett som passar i ditt badrum. Se till att mäta ytan i badrummet innan du köper ditt badkar. Ett badkar på 140 cm får plats i det flesta badrum medan ett badkar på 150 cm också ser till att du har plats för annan inredning. Se vårt breda sortiment av badrumsmöbler och hitta nya kreativa idéer till ditt badrum.


Skapa ditt drömbadrum med Byggmax

Håller du på att renovera ditt badrum? Se vårt breda sortiment av bland annat badrumsinredning, kakel och klinker samt takdusch. Vi har även flera basturum och bastutillbehör som ger ett lyxigt badrum. Vi erbjuder även hjälp att hitta hantverkartjänster nära dig så du kan renovera utan slit.


Köp billiga badkar på Byggmax

Hitta ditt drömbadkar i vår e-handel. Handla direkt från dator, mobil eller Ipad. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Välj mellan flera olika modeller som badkar med dusch och fristående badkar.

1 produkt

1 produkt