Barntapet Disney Winnie Pooh Best Bear Komar

Fondtapet, storlek 368x254 cm, 8 delar, klister ingår
ART.NR: 6631750
Barntapet med högupplöst motiv i väldigt bra kvalitet från Komar. Motiv med Nalle Puh och hans kompisar Tigger, Ior och Nasse. Underbar tapet som verkligen passar i ett barnrum där du vill att "världens bästa björn" ska ha en given plats.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Barntapet Disney Winnie Pooh Best Bear Komar

Barntapet med högupplöst motiv i väldigt bra kvalitet från Komar. Motiv med Nalle Puh och hans kompisar Tigger, Ior och Nasse. Underbar tapet som verkligen passar i ett barnrum där du vill att "världens bästa björn" ska ha en given plats. Med denna fondtapet får du en hel vägg för barnrummet som enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.

Komar är en av Europas största producenter av fondtapeter för barn och vuxna. Barnsortimentet består av detaljrika barntapeter med motiv som ofta kommer från de mest populära barnfilmerna. Självklart är detta en äkta licensprodukt från Disney.

Detta är en papperstapet av bra kvalitet som levereras i 8 paneler. Du använder lämpligen det medföljande tapetklistret, vilket appliceras på tapetens baksida. Tapeten är tillverkad i Tyskland, 100% återvinningsbar och innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Dessutom är tapeten FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling. Monteringsanvisningar på svenska medföljer.

Sammanfattning:

• Fondtapet 254 x 368 cm inkl tapetklister
• Högupplöst motiv av god kvalitet
• Enkel montering i 8 paneler
• Väldigt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar & FSC-certifierad
• Tillverkad i EU
Läs mer
Varumärke Komar
Leverantörens artikelnummer 8-4024