BRASKAMIN AKITA ECODESIGN PANADERO

492x1064x492 mm
ART.NR: 6112078
Akita är en modern, böjd braskamin med vedförråd.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

BRASKAMIN AKITA ECODESIGN PANADERO

En böjd braskamin i modern design med vedförråd. En flerbränslekamin som erbjuder en nominell värmeeffekt på 6,3 kW och en verkningsgrad på över 76,4 %, vilket säkerställer att värmen kommer in i rummet.

Braskaminen fungerar med ett trippelt förbränningssystem och EcoDesign 2022-teknik för överlägsen energieffektivitet. Den är enkel att installera, rengöra och underhålla.

Panaderos ingenjörsteam kännetecknas av sin kreativitet, flexibilitet och hårda arbete samt medvetenhet om miljöpåverkan. Deras kaminer för hemmet kombinerar design med styrka. Hela Panaderos produktionsprocess utförs av dem. Alla deras maskiner är certifierade av europeiska laboratorier enligt deras strikta krav. För att vara konkurrenskraftiga på synnerligen krävande marknader följer de alla befintliga kvalitetsstandarder. Alla steg i Panaderos process är föremål för ett speciellt styrsystem, vilket kulminerar i certifieringen av kaminerna.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 18255
Varumärke Panadero

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.