Kundtjänst

För att snabbt och enkelt kunna hantera ditt ärende behöver vi veta vad du vill ha hjälp med. Skriv en så utförlig beskrivning som möjligt. För att vi lätt ska kunna höra av oss till dig behöver vi även dina kontaktuppgifter.Vi svarar inom 48 timmar på helgfria vardagar. Har du kontaktat oss men inte fått svar? Då väntar vi nog på svar från en leverantör. Ring oss så tittar vi på ditt ärende.

Vi upplever just nu en volymökning i antal inkommande ärende på Kundtjänst och måste därmed meddela att vi har något längre handläggningstid. Du hjälper oss genom att inte mejla i samma ärende igen utan vi lovar att hantera ditt ärende så fort vi kan. Tack för din förståelse.Ladda upp
Ladda upp
Ladda upp
Ladda upp
Observera att vi inte kan påbörja din reklamation förrän vi mottagit nedan information. Transportskador måste anmälas inom sju dagar, räknat från dagen du fick hem din order. Om din reklamation blir godkänd förbinder sig Byggmax att i första hand byta ut varan och i andra hand kreditera dig med motsvarande belopp. Reklamationsrätten gäller inte om du monterat en felaktigt levererad vara och/eller transportskadat gods. Garantiärenden har en handläggningstid där vi återkopplar till dig inom 5-10 arbetsdagar.
Ladda upp
Observera att vi inte kan påbörja din reklamation förrän vi mottagit nedan information. Transportskador måste anmälas inom sju dagar, räknat från dagen du fick hem din order. Reklamationsrätten gäller inte om du monterat en felaktigt levererad vara och/eller transportskadat gods. Handläggningstiden på ditt ärende kan variera. Om vi ska ersätta varan spelar även leveranstiden in. Räkna med upp till 15 arbetsdagar. För garantiärenden har vi en handläggningstid där vi återkopplar till kund inom 5-10 arbetsdagar.
Ladda upp
Du som kund står för returfrakten. Om du skickar varan med hjälp av vårt avtal med Schenker kostar returfrakten 300-600 kronor om paketet måste hämtas hos dig. Det kostar 99 kronor om du kan lämna paketet på ett utlämningsställe. Om du inte har betalat någon utfrakt på din order, så behöver du inte stå för returfrakt. Tänk på att emballera ditt gods väl – det är ditt ansvar att godset kommer fram helt. Öppet köp gäller i 14 dagar från det att du tog emot din order. När leverantören tagit emot och synat din vara kan du få dina pengar tillbaka. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad.
Ladda upp