Dörrar

Dörr från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med en snygg entrédörr till ditt hus ger du dina gäster ett välkomnande första intryck. Du väljer från ett stort sortiment av dörrar både för inne- och utomhusbruk. Här finns alternativ både för hemmafixare och proffs – det ska vara enkelt att renovera hemmet. Med en dörr från Byggmax fixar du snabbt en snygg ingång.

Dörrar för alla stilar
Byggmax har en stor variation av dörrar som passar både inomhus och som entrédörr. Välj dörrar efter ditt behov, vad sägs om en rustik ytterdörr till ditt fritidshus eller en klassisk spegeldörr? Varför inte testa en modern variant till ditt badrum? Du bestämmer. Som alla Byggmax produkter håller våra trädörrar hög kvalitet. För att få in mer ljus i hallen kan vi tipsa om att installera en ytterdörr med fönster som släpper in solens strålar. En dörr från oss är säker och stabil och i vårt stora sortiment ingår över 150 modeller av entrédörrar. Alla har dessutom ett lågt u-värde vilket betyder att de isolerar bra både mot kyla och vind.

Enkelt att installera ny dörr
Att renovera hemma är roligt! Med Byggmax produkter är det dessutom enkelt, att byta dörrar är något som även den oerfarne hemmafixaren klarar av. Med tydliga instruktioner och hjälp från oss kan du renovera dörrar på ett litet kick. En glasdörr inomhus gör att ett rum skärmas av, utan att helt stänga ute ljuset. Badrummet är det sista rummet som du besöker på kvällen och det första rummet som du går in till på morgonen, så varför inte låta ett rum där du tillbringar så mycket tid prydas av en snygg dörr? Hos oss hittar du badrumsdörrar till ett bra pris. Kärvar dörren? Fråga oss om att justera gångjärn på innerdörr.

Förbered dig innan du sätter igång
När du ska sätta in en dörr finns några saker att tänka på för att resultatet ska bli bra och långvarigt. Behöver du hjälp på traven? På byggmax.se finns några praktiska och informativa filmer som enkelt visar hur du installerar en dörr. Se till att du har alla delar och verktyg hemma som behövs för att kunna göra ett fullgott arbete. Beställ en ny dörrkarm och gångjärnsled från oss samtidigt som du köper en ny dörr. Här kan du enkelt söka efter dörrar som passar för dina behov. Välj mellan ytterdörrar för villan, för friggeboden och altandörrar för balkong och uterum.

Enkelt och prisvärt
På Byggmax kan du köpa en billig produkt som förenklar ditt hemmaprojekt. Förutom ett bra pris erbjuder vi alla hemmafixare och proffs ett stort sortiment och varor med hög kvalitet. På hemsidan ser du våra dörrar, vilken modell väljer du för att fixa till huset?
 1. Myggnät 100X210CM
  Polyester
  Myggnät 100X210CM
  Pris från
  69 95 kr /st
 2. Garageportöppnare 1000 N BOXER
  Inbyggd belysning
  Garageportöppnare 1000 N BOXER
  1899   kr /st
 3. Tröskel Slät Br. Johansson
  100cm slät ek 92mm
  Tröskel Slät Br. Johansson
  96   kr /st
 4. Låshus 6414 Habo
  Guldfärgat, ink. nyckel och skruv
  Låshus 6414 Habo
  Pris från
  199   kr /st
 5. Dörrhandtag Innerdörr Beslagsboden B235SNS
  rostfritt stål, grepplängd 9,7cm, 5x17,3x19,8cm
  Dörrhandtag Innerdörr Beslagsboden B235SNS
  155   kr /st
 6. Dörrhandtag cylindervredsats A4472 Habo
  Habo A4472+1472-1473
  Dörrhandtag cylindervredsats A4472 Habo
  569   kr /st
 7. Överstycke Br. Johansson
  Obeh 100cm 92mm
  Överstycke Br. Johansson
  108   kr /st
 8. Innerdörr Villa Glas Br. Johansson
  90x210 cm, formpressad, 6 glasrutor, vit NCS S0502-Y
  Innerdörr Villa Glas Br. Johansson
  2899   kr /st