Garageportar

Garageportar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med vår hjälp fixar du enkelt din egen unika touch på garaget. Vad sägs till exempel om en takskjutport i plåt med en genuin trästruktur för ögats skull?

Praktiska och snygga garageportar
Letar du efter en slagport eller kanske en takskjutport med en automatisk portöppnare? Är du ute efter en port som skyddar mot vädrets makter, samtidigt som den ger ditt garage en snygg look? Ta en titt i Byggmax stora sortiment och upptäck hur billigt och enkelt det kan vara att själv installera skydd från väder och vind på ditt garage. Hos oss hittar du garageportar i flera dimensioner samt alla de monteringstillbehör du behöver för att själv montera din garageport. Tillsammans med våra produkter får du råd, tips och instruktioner för hur du så enkelt som möjligt får porten på plats och maximerar dess användning.

Få garaget du vill ha
Några av fördelarna med att själv montera din garageport är att du får precis det resultat som du vill ha plus att det är billigare än att anställa någon som gör det åt dig. Våra garageportar kommer antingen med alla tillbehör du behöver eller så får du tydliga instruktioner om vilka tillbehör som behöver läggas till. Vi erbjuder exempelvis ett tillbehörspaket med allt du behöver för att montera din slagport inklusive handtag, låscylinder, tätningslist, dörrstopp och monteringsskruv. För den som inte har plats eller möjlighet för ett komplett garage, men som ändå vill ha ett tak över sin bil rekommenderar vi en titt i vår avdelning för carport.

Öppna och stäng garaget med en garageport från Byggmax
Bland Byggmax garageportar hittar du högkvalitativa och prisvärda produkter för alla behov och smaker. Montera garageporten själv, hos Byggmax får du hjälp att uppnå dina byggdrömmar!

Garageportar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har flera garagedörrar och slagportar så att du ska hitta en som passar ditt garage. Beställ enkelt direkt på webben för hemleverans.

Hur monterar man en garageport?

Är du ute efter en port som skyddar mot vädrets makter, samtidigt som den ger ditt garage en snygg look? Ta en titt i Byggmax stora sortiment och upptäck hur billigt och enkelt det kan vara att själv installera skydd från väder och vind till ditt garage. Hos oss hittar du garageportar i flera dimensioner samt alla de monteringstillbehör du behöver för att själv montera din garageport. Tillsammans med våra produkter får du råd, tips och instruktioner för hur du så enkelt som möjligt får porten på plats och maximerar dess användning.

 

Vad är en slagport?

Slagport är den traditionella garageporten där dörrarna öppnas utåt. Ena dörren fungerar som en gångdörr medan den andra låses med spanjolett. Vi erbjuder ett tillbehörspaket med allt du behöver för att montera din slagport inklusive handtag, låscylinder, tätningslist, dörrstopp och monteringsskruv. Letar du efter fullständiga garage eller carport ta en titt i vår kategori för garage och carport.


Hur mäter man en garageport?

En fördel med slagport som garagedörr är att slagporten passar de flesta garage. Mät bredd och höjd på garageöppningen innan för att hitta en garageport som passar dig i vårt breda sortiment. Vi har garagedörrar från välkända varumärken som Vibostugan och Jabo.


Vilken garageport är bäst?

Vilka garagedörrar som passar ditt garage bäst beror på hur garaget ser ut och vad du använder det till. En slagport till garage är bra då den sparar plats i garaget då dörrarna öppnas utåt. Det gör att garaget även kan användas som förråd, träningsutrymme eller hobbyrum. På Byggmax finns slagportar i flera stilar och färger så du ska hitta en som passar ditt garage.

Produkt 1-24 av 31

 1. Garageport 10° Rak 25x21 Jabo
  Inkl 2st dörrspärrar, obehandlat trä
  Garageport 10° Rak 25x21 Jabo
  8895   kr /st
 2. Garageportöppnare 600 N BOXER
  Inbyggd belysning
  Garageportöppnare 600 N BOXER
  1299   kr /st
 3. Tillbehörspaket slagport
  Inkluderar låscylinder, handtag, dörrstopp, tätningslist och monteringsskruv
  Tillbehörspaket slagport
  695   kr /st
 4. Garageportöppnare 800 N BOXER
  Inbyggd belysning
  Garageportöppnare 800 N BOXER
  1599   kr /st
 5. Garageregel 12 mm 901 Habo
  Habo 901
  Garageregel 12 mm 901 Habo
  214   kr /st
 6. Fjärrkontroll till garageportöppnare 2000 BOXER
  Inklusive batteri, upp till 35 meters räckvidd
  Fjärrkontroll till garageportöppnare 2000 BOXER
  249   kr /st
 7. Garageregel 15 mm 901 Habo
  Habo 901
  Garageregel 15 mm 901 Habo
  264   kr /st
 8. Garageport 10° Rak Glas Jabo
  Inkl 2st dörrspärrar, 375x3485x2085 mm, obehandlat trä
  Garageport 10° Rak Glas Jabo
  9375   kr /st
 9. Knappsats garageportsöppnare 2000 BOXER
  Trådlös, inklusive knappcellsbatteri CR2032
  Knappsats garageportsöppnare 2000 BOXER
  599   kr /st
 10. Garageportshandtag 220 Habo
  Krom
  Garageportshandtag 220 Habo
  209   kr /st

Produkt 1-24 av 31