Designgolv GreenVinyl Evergreen 1-stav 4mm

PVC-fri, '4x173x1290, 2,901 m2/pkt, AC4/32, Klickgolv
Artikelnummer: 651709
Vikt: 17.35
Designgolv Greenvinyl Evergreen 1-stav 4mm är ett PVC-fritt och miljövänligt vinylgolv från tyska golvtillverkaren Classen.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
359   kr /m2
st
Designgolv GreenVinyl Evergreen 1-stav 4mm
Designgolv Greenvinyl Evergreen 1-stav 4mm är ett PVC-fritt och miljövänligt vinylgolv från tyska golvtillverkaren Classen. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart. Dessutom är golvet klassat med AC4-klassning vilket för det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med EasyConnect

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet EasyConnect. EasyConnect är ett klicksystem som underlättar golvläggningen och ger en elegant textur och yta. Golvläggningen går snabbt och ger ett stabilt golv som är motståndskraftigt mot såväl fukt och värme.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Klicksystem EasyConnect
Kvalitet AC4/Klass 32
Imitation Trä
Varumärke Classen