Färg utomhus

Färg utomhus från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är det dags att måla om huset? Vi har utomhusfärger för både träfasader och fasader av puts och betong samt till fönster och dörrar.

Förarbete ger bästa resultat
Välj din fasadfärg från Byggmax och du får en färg som skyddar mot väder och vind. För att måla om en träfasad krävs lite förarbete innan du målar med den utomhusfärg du valt. Börja med att tvätta rent med fasadtvätt och skrapa bort lös färg. Är det nya ytor som ska målas ska de först grundoljas och sedan grundmålas och detsamma gäller skrapade ytor, även skarvar och spikhål behandlas på samma sätt. Måla med grundfärgen medan grundoljan fortfarande är klibbig och tänk på att det inte ska vara kallare än 8 grader ute när du målar. Allt du behöver till att måla din fasad hittar du hos oss!

Fasadfärg och penslar
När grundfärgen har torkat börjar den roligaste delen av jobbet. Börja med att röra om färgen ordentligt. Våra färger är av bra kvalité och vid första målningen ser det ut som om det räcker med ett lager. Man målar ändå alltid två lager för längre livslängd. Måla i längder, uppifrån och ner, för att det inte ska droppa på det du redan målat. Läs rekommendationer på burken med utomhusfärg för hur många kvadratmeter en liter färg ska räcka till. Bästa resultat får du om du varken tar för lite eller för mycket. målningstillbehör som penslar och förlängningsskaft hittar ni hos oss. Kanske du ska måla om staketet också när du ändå håller på?

Köp utomhusfärg hos Byggmax
Köp utomhusfärg från Byggmax och passa samtidigt på att få både tips och instruktioner för hur du lättast gör jobbet själv.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.