FÖRRÅD KALLE PALMAKO 14,9 M2

Obehandlad, 14,9 m2
ART.NR: 6441883

Förråd Kalle av prefabricerade väggblock med en stilren, skandinavisk design. Förrådet har ett flackt tak som ger ett modernt uttryck och som passar in i din trädgård, samtidigt som du får ordning bland dina saker.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

FÖRRÅD KALLE PALMAKO 14,9 M2

Förråd Kalle av prefabricerade väggblock med en stilren, skandinavisk design. Förrådet har ett flackt tak som ger ett modernt uttryck och som passar in i din trädgård, samtidigt som du får ordning bland dina saker. Det utrymmessmarta premiumförrådet har två rum. En större del med pardörr - perfekt för lite större trädgårdsmaskiner, cyklar, trädgårdsmöbler etc. Samt ett mindre rum för trädgårdsredskap och uteleksaker. Detta rejäla förråd är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran som är ett hållbart material med hög kvalitet och lång hållbarhet. De färdiga väggelementen är förstärkta med vind- och fuktskyddande fibermembran som gör förrådet extra motståndskraftig mot tuffa väderförhållanden och minimerar risk för fuktskador. Dörrarna är isolerade med 32 mm EPS-isolering, har sparkplåtar och riktiga lås som ger dig en säker och trygg förvaring av dina saker. Väggarna är dessutom förberedda för isolering vid behov. Förrådet levereras i en komplett byggsats av färdiga väggelement och med alla nödvändiga fästelement. Alla övriga detaljer är färdigkapade så att du själv enkelt ska kunna bygga ihop ditt förråd. 5 års garanti.

Detta ingår

- färdiga väggelement med vindskyddsfolie - trendig finsågad utvändig panel - impregnerade grundbjälkar - tak och golv av spontade brädor - dörrkarm av limträ - glasat gönster med spröjs - cylinderlås - ventilgaller - monteringsbeslag

OBS! Huset levereras omålat.

För att få ett komplett förråd behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 3x Underlagspapp
  • 3x SBS Takpapp
  • 1x Takavvattning


Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 101232