Garderober

Garderober från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En rymlig skjutdörrsgarderob eller en garderob med vanliga dörrar kan förbättra ditt hem genom att effektivisera förvaring av allt från kläder till textilier eller städartiklar.


Satsa på bra garderober

Smart klädförvaring är en viktig detalj i de flesta hem. Garderober som är anpassade efter era behov gör det enklare att hålla ordning. Det är praktiskt att låta var sak ha sin bestämda plats och det blir inte lika stökigt som om ni t.ex har ett särskilt garderobsutrymme för smutstvätt. Hos oss på Byggmax kan du hitta såväl garderobsdörrar i olika utföranden som garderobsinredning. Bestäm själv om du vill satsa på till exempel många draglådor eller stänger för galgar. Att montera en garderob är enkelt, det går alltså snabbt att fixa till förvaringen hemma om du tar hjälp av oss på Byggmax.


Lätt att skapa ordning

Många tycker att det är praktiskt med generösa garderobsutrymmen i rum som inte måste vara så presentabla. Till exempel en tvättstuga eller ett förråd. Där kan ni satsa på garderober som är rakt igenom funktionella, robusta och prisvärda. Vill du ha en garderob med ett snyggt förvaringssystem bakom designade skjutdörrar så kan vi hjälpa till med det också. Har du ett kompakt utrymme så kan en hörngarderob vara ett bra val, då får man in en större garderob på ett litet utrymme. En skjutdörrsgarderob är ett bra val om man har ont om utrymme och det inte finns plats för vanliga dörrar.


Bra och snygga garderober hos Byggmax

Garderober hjälper er att hålla ordning hemma. Hos oss på Byggmax hittar ni snygga, praktiska och billiga förvaringsmöbler för just era behov.

8 artiklar

 1. Garderobsstång teleskop till Wiksbo Home Range
  Rostritt stål, 45-85 cm
  Garderobsstång teleskop till Wiksbo Home Range
  Pris från
  49 95 kr /st
 2. Trådhylla Wiksbo Home Range 40
  607x405x14mm
  Trådhylla Wiksbo Home Range 40
  Pris från
  79   kr /st
 3. Hyllplan till skjutdörrsgarderob
  Vit, 1,6x82,6x48
  Hyllplan till skjutdörrsgarderob
  249   kr /st
 4. Stånghållare 2-pack till Wiksbo Home Range
  Till Wiksbo Home Range-garderob
  Stånghållare 2-pack till Wiksbo Home Range
  Pris från
  19 95 kr /st
 5. Hyllplan till skjutdörrsgarderob
  Vit, 2,2x105x46,5
  Hyllplan till skjutdörrsgarderob
  265   kr /st

8 artiklar