Garderober

Hos oss på Byggmax hittar du garderober och garderobssystem till ett bra pris. En rymlig skjutdörrsgarderob eller en modell med vanliga dörrar kan förbättra ditt hem genom att effektivisera förvaring av allt från kläder till textilier eller städartiklar.

Satsa på bra garderober

Smart klädförvaring är en viktig detalj i de flesta hem. Garderober som är anpassade efter era behov gör det enklare att hålla ordning. Det är praktiskt att låta var sak ha sin bestämda plats och det blir inte lika stökigt som om ni t.ex. har ett särskilt garderobsutrymme för smutstvätt. Hos oss på Byggmax kan du hitta såväl dörrar i olika utföranden som garderobssystem och garderobsinredning. Bestäm själv om du vill satsa på till exempel många draglådor eller stänger för galgar. Att montera en garderob är enkelt, det går alltså snabbt att fixa till förvaringen hemma om du tar hjälp av oss på Byggmax.

Lätt att skapa ordning

Många tycker att det är praktiskt med generösa garderobsutrymmen i rum som inte måste vara så presentabla. Till exempel en tvättstuga eller ett förråd. Där kan ni satsa på garderober som är rakt igenom funktionella, robusta och prisvärda. Vill du ha ett snyggt förvaringssystem bakom designade skjutdörrar så kan vi hjälpa till med det också.

Bra och snygga garderober hos Byggmax

Garderober hjälper er att hålla ordning hemma. Hos oss på Byggmax hittar ni snygga och praktiska garderobssystem för just era behov.

Läs mer
Filtrera

7 träffar

Sortera på
Wiksbo
Finns i flera längder
Från 79  kr
Wiksbo
Finns i flera storlekar
Från 199  kr
Wiksbo
Finns i flera längder
Från 99 95  kr
Black Red White
Vit, 1,6x82,6x48
249  kr
Wiksbo
Till Wiksbo Home Range-garderob
Från 129  kr
Black Red White
Vit, 2,2x105x46,5
265  kr